Gulchirai Ssraa gözlerim doldu Allah bağışlasın bebeğini sana Peki, kucağına alınca bütün o sorunlar , problemler , mutsuzlukları aldı mı bebeğin ? ♥️🤗
Sarkac CNm tebrik ederim bak dogurdun geldi oglusun sevnmd nornal cekmene ama en onemlisi dr cok ilglenms brnmkide belki ole ilglnsydi sezryn olmazdm ama sukur sogdu mrleklermiz
Humaaydn Ssraa okurken ağladm bnde 39+ 1oldm doktrm suyun azalmya başlamş pazartesi tekrar gel dedi 😒 yazınızı okurken ümitlendim ilk doğumum olcak ve korkuyorum ama yaznzı okudktan snra çokmu basitmş dedim😊rabbim evladnzı sze bağşlasn bzmde hayrlsyla kucağmza almamzı nadip etsin inş👏👏
Asrinayaz Ssraa yolun başındayım daha 6 haftalık sizin yazdıklarınızı okuyunca sanki o anı yaşadım bi özgüven geldi bana inanın ☺️🙏🏻
Ssraa Alarasel kuzum 5 dikişim var ilk iki gün dikiş acısından ziyade makata cok baskı yapmıstı benim onun ağrısı vardı haricinde dikişler çok rahatsız etmiyor çok nadir. Dikişten hiç korkma ☺️
Alarasel ZehraAlbayrak valla hiçde saçma değil insn merk ediyo bu konularıda sorular va aklmda bnmde önmli yani 🤭🤭Allah hayırlı doğmlar versn
Tubabulat2018 Ssraa yyaaa ne güzel anlatmissin canım Allahım hayırlı ömür nasip etsin yası uzun olsun vatana millete ailesine hayırlı evlat olsun insaallah. Allahım acısını göstermesin. Bende heyecanlandim burda okurken ve bende bianonce dogurmak isteyenlerdenim cok sabırsızım suaralar ama daha vaktimiz var.😁😍
Ssraa ZehraAlbayrak propess alttan yerleştirilen bir çeşit fitil gibi bir şey daha sonra cıkartılıyor. Rahim ağzın yumusatıyor tetikliyor benim onun sayesinde sancılarım başladı açıklığım oldu vs doğumumu o baslattı ve sürdürdü diyebilirim. Zaten yatış yapıldığında önlük verdiler arkadan tek kuşakla bağlanan. Çamaşır falan kalmadı onu giydim sadece. Duşa girerken onu cıkardım ve o anlarda da hemen önlüğü giydim saniyeler alıyor zaten ☺️
Ssraa havva_clk41 doğumdan sonra idrara cıktım ve aslaaa dikişler acımıyoor müjdee😍 idrar yaptığımız yer ve dikişler çok farklı yerdeler için rahat olsun. Sadece değiyor rahatsızlık vermeyen çok hafif bir yanma oluyor ama asla rahatsızlık vermiyor korkma bu da iyi olurmuş dikiş kaynarmış. Ve o dikişler alınmıyor kendisi düşüyor☺️
havva_clk41 Ssraa ayyy çok sevündüm benim bıgün 40 haftam doldı gittim muaneye ama hiç açıklığım yok sancımda ypk bel ağrılarım var pazar sabahı tekrar gel dediler açılmam olmazsa ne olır acaba
Ssraa Karacaa evet depend kullandım ve kesinlikle öneriyorum. Şu açıdan, sürekli yatıyorsunuz zateb genel olarak. Her yeriniz kapalı kan çıkma ihtimali yok içiniz rahat. Ve çok rahat kesinlikle çamaşırdan rahat 😂 daha bugün kullanmayı bıraktım ben☺️
Karacaa Ssraa Kac bedensin canm hangisini aldin sen ben 63 kiloyum 40+3 haftadayım orta beden alsam diyorum depenti
Ssraa Fatofaruki ben o sırada burada post açmıştım. Meryem suresi yasin fetih falan demişlerdi anneme söylemiştim de o an sonra ben unuttum postlardan bakabilirsin☺️
Ssraa Fatofaruki ben o sırada burada post açmıştım. Meryem suresi yasin fetih falan demişlerdi anneme söylemiştim de o an sonra ben unuttum postlardan bakabilirsin☺️
Ssraa DuyguDuman hastane çantamda kendime iki çift pijama çorap çamaşır südyen falan koydum. Bebeğe de bir kaç takım kıyafet, terlik, bez ve ıslak mendil. Bir de havlu kağıt kendime bir hırka. Fazlası vardı eksiğim yoktu