Tugba12345 Esesen yarm saati gecmisti canm cd vermyo ama bebegn pozisyonu uygnsa guzel fotofrfni alirsn canm
Meltemasya2019 Esesen devlette yaptırdık sonucları çıkartıp ozeldeki doktorumuza götürdük gayet mennumdum 1 saate yakın sürdü canım ankara sami ulusta girdim
Sulebrk Esesen benim de kendi doktorum özel hastanede ikili testimi devlette yaptırdım sabırsızlıkla bekliyorum sorun yaşamadım ama
Zulal10 Esesen ben de bursada yaşıyorum.özelde 500 ü bulcaktı.Fsm de Sonamar ultrason diye bi yere yaptırdım 250 tl ye.Doktor doçent ve çok detaylı incelemişti.Tavsiye ederim 500 den daha iyi hiç değilse
Zulal10 Esesen yok orda muayene yok zaten sadece detaylı ultrason var.tek 250 veriyosunuz.kendi doktorumun arkadaşıydı o yönlendirdi
Esesen Zulal10 doktorun adını yazabilir misin ben olmadı oraya gideyim medicabil e gidiyorum normalde ama toplam 500tl istiyorlar ya
Zulal10 Esesen 1 ayı geçti yaptıralı.Sonamar ileri ultrason teknikleri.Doç Dr Zafer Sivri.bende medicabil Songül yapıcıya gidiyorum normalde detaylı ordan yaptır memnun kalırsın demişti
Esesen Zulal10 ay songül yapıcıdan memnun musun çok sevemedim ben ilk doktorum oydu değiştirdim şimdiki doktorumdan çok memnunum
Esesen Zulal10 çoook teşekkür ederim canım benim valla çok yarfımcı oldun bana Allah da senin bir derdini alsın😘
Zulal10 Esesen şuan için rahatsız olcak bi durum görmedim doğumu da onla yapmayı düşünüyorum gayet ilgili memnunum arkadaşlarımı da ona yönlendirdim hatta.Rica ederim bi faydam olduysa ☺️