tugceaslan Merikis1234 tabiki en önemlisi sağlıklı olmaları cinsiyet hiç önemli değil ama insan öğrenir öğrenmez hemen gidip bir şeyler almak istiyor ona göre hazırlık yapıyor sonradan değişen cinsiyet büyük sürpriz Bencede ☺️☺️
Merikis1234 tugceaslan aynen öyle ben bi çocuk giyimde çalışıyordum öğrenince hemen almaya başladım montuna kadar almıştım dobra değiştirirken çok üzüldüm oğlumundu bunlar diye 🙈🙈
Merikis1234 Ancelina aaa evet gerçekten hoş 😍❤️❤️ Çok teşekkür ederim eşine söyledim oda çok beğendi yazdık listeye 😍😍
tugceaslan Merikis1234 dayanamıyoruz ne görsek alıyoruz hevesimizden oluyor bunlar hep ☺️ Ama yine de bunlar en güzel hazırlık ve telaşlar 🥰
Btln Merikis1234 kısa olsun diye 😂 doğru söyleyince zor oldu. 5 harfli olduğu için yanına 3 harfli bi isim yakışır Ece de güzel
Merikis1234 Btln kesinlikle bende öyle düşünüyorum zaten uzun bi isim herşeyde gitmiyor Ece de listede 😊 bakalım birine karar vereceğiz 🤗 karar vermeden fikir alayım dedim sonuçta burda herkes idim düşünüyor en iyi cevap burdan çıkar ☺️☺️
Ps15 Merikis1234 Bence çok güzel bir isim ve uzun da ikinciye hiç gerek yok🥰 Ada'yı da beğeniyorum tek. İlla ikinci diyorsanız Ada güzel bence.
EbruEgemen1123 Merikis1234 benim kızımda iki isimli İnci Beren ben kombinasyon olarak size İnci Kumsal kumsalın incisi gibi Kumsal Yade kumsal Hatırası gibi Kumsal Ece kumsalın kraliçesi gibi Kumsal Tanem Önereyim o zaman 🤗
Mervednr Merikis1234 neden iki isim? Kumsal zaten çok hoş bir isim yanına bir isim olmadan da kulağa hoş geliyor.
Merikis1234 Mervednr evet ama uygun hoş bişey olurda iki isim olsun istiyorum beğenmezsek tek olacak 😊 hem ilerde Hangisini daha çok beğenirse onu kullanır 💕