Ozgesah355 CerenSelvi AA gerçekten mi belki denk geliriz ya hem yer sıkıntısı olursa hemen alternatif başka hastaneye gideriz illa zekai Tahir olmak zorunda değil sonuçta bilmiyorum. Bu arada doktorun odasında ultrason var mı yoksa başka bi yere mi geçiyoruz?
CerenSelvi Ozgesah355 yo yo odasında var hemen alıp bakıyor, sizden kan idrar falan da alır elinizde yoksa, kaydınızı oluşturur. Randevunuz saat kaçta benim ikide 😇
Ozgesah355 CerenSelvi ay süpermiş o zaman valla randevu almadım dedim sabah giderim sıra alırım sanırım bu günden sonra cumaya randevu kalmamıştır
Ozgesah355 Aysegull00 12.caddede mi? Ya yanlış anlamadıysam çok memnun olurum mesela refakatçi falan kabul ediyorlar mı merak ediyorum açıkçası
SelviBalc Beştepedeki sami ulus hastanesinde iyi bir doktor ismi önerilerinizi gidenlerden alabilirmiyim arkadaşlar ikili taramaya giricem iki haftam var ve hastane araştırmak zorunda kaldım gittigim hastaneden menmun degilim lütfen bana yardım edin🙏🏻
Babyinlove SelviBalc orda da tek problem şuymuş , yatak olmazsa doğumda başka hastaneye gönderiyorlar
Aysegull00 Ozgesah355 evet canım 12. Cadde sürekli girmeyen olursa akraba ziyareti onlar yasak sana yardımcı olacak birni alıyorlar sanırım 2 3 hasta birlikte kaldığı için kalabalık olur diye alınmıyo
CerenSelvi Ozgesah355 o gün dolduysa boşa gitmiş olursunuz bugün boştu mhrs sisteminden ya da 182den bence hemen alın, rabdevu doluysa çok zor olur, bir de gelecek çarşambası açık hocanın
Ozgesah355 CerenSelvi bu önümüzdeki çarşamba mı? O gün bile açıksa sanırım cuma da açık olur ben bi arıyım o zaman
Ozgesah355 CerenSelvi canım masallahh siz büyümüşsünüz baya ben aradım fakat 3 40 a randevu vardı eşim de alma sabahtan gideriz dedi sabahtan gidip bi denicez 😊