Gozde01 glhnbrk evetttt canım hep şimdi son moda isimler mina mila vs gözde koymak istyen duymamştım mutlu oldum🙈
Mlssa Rbs111 Çok güzel isim bayıldım😍❤️ Hamile kalmadan önce hep diyordum kızım olursa Masal koyacağım diye,tutturmuştum hatta😃Eşim de ailemiz de çok beğendiler.Allah nasip etti Masal koyacağız kısmetse😍🌸
Twin_mother2 Rbs111 evet bnde o diziyi izlerken o isim hoşuma giderdi ama bizimki tamamen ikiz uyumundan kaynım beyza olsun diyince annemde feyza uyar dedi koyduk inşaaalllah sağ salim kucağımızada alırız gerçi daha 27+0 çoook var
lilamom Rbs111 valla oyle yoksa cocuk oyuncagi gibi birde ne secersen her kafadan bi ses yorum herkesin memnun olmasi mumkun olmadigina gore artik sectm ben😂
Rbs111 lilamom Of sorma yaaaaa Kardeşimde diyo bugün Tuana kötü değiştir diye kurcalıyorlar aklımı 😂😂😂
MinikPrensesAnnesi Hande2204 bende çok istedim özüm ama eşim üzüm derler kızıma diye istemedi😭 sağlıkla gelsin prenses 🌸
Burcuveburcum Rbs111 çok güzel isimler maşallah sağlıkla gelsin🙏 İlk kızımın adı Arya Burcu ikincisinin kısmetse Ada Burcu olacak ikisine de ismimi verdim gururluyum🌸