Rbs111 lilamom jahhha bende diyorum kendi kendime . Tuana adında birşey sipariş veriym de değişmesin fikrim 😂
lilamom Rbs111 valla oyle yoksa cocuk oyuncagi gibi birde ne secersen her kafadan bi ses yorum herkesin memnun olmasi mumkun olmadigina gore artik sectm ben😂
Dilanserdar Rbs111 anlamı hiw kürtçe de ay demek Türkçe kürtçe birleşimi eşim koydu bende beğendim canm 😊😊
Rbs111 OguzKaganm onu da çok istedim annem Zeynep dedi görümcem duru 😂😂😂 birleştirdim tamam dedim Zeynep duru olcak sonra eşimin eski sevgilisinin adının Zeynep olduğu aklıma gelince değiştirdim 😂😂😂 ama çok güzel bi isim gerçekten
Twin_mother2 Rbs111 biz hiç düşünmedik sadece bu tekerleme gbi isimleri sevmiyorum liva lina alina gbi ikiz kızlarım olacak amcası beyza dedi annemde feyza dedi tmm dedik 😁
Rbs111 Twin_mother2 hahah 😂 lisedeyken huzur sokağında Feyza vardı o zamanlar hep derdim kızım olsa adı Feyza olsa 😂
Rozawxz Rbs111 Fikrimiz değişmezse Zeynep Duru olucak inşallah. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin 🤲🤲🌸💜🌸💜
Ferdaatal Cwnavasin biraz garip olmuş. Avaşin Hakkari Çukurca da. Bir insan kızına neden avaşin koyar Kİ
Gulnar44 @Emineyilmazz#515730 ilk prensesimin ismi Yagmur Damla ikinci prensesimin ismi nasip olursa Yaren koyucaz
Twin_mother2 Rbs111 evet bnde o diziyi izlerken o isim hoşuma giderdi ama bizimki tamamen ikiz uyumundan kaynım beyza olsun diyince annemde feyza uyar dedi koyduk inşaaalllah sağ salim kucağımızada alırız gerçi daha 27+0 çoook var