Gizemiray Fdle bende gitmiştim ağrı vardı karnımda alttan bakıcaklardı baktırmamıştım acilde uğraşmıyorlar böyle şeylerle
Fdle Mrvee41 ahhh işte normalde gerçekten sabır taşıyım ama şu 8 hafta da sabır falan kalmadı bende 🙄
Mrvee41 Fdle Anlıyorum senide bende aynı durumlardan gectim ama sabret Allah kolaylık veriyo hareketlerini hissetmeye baslayinca daha rahat ediyosun . Ama kalp atisi dinletmek sık ultrason benim doktorum asla önermiyo . 25 haftalik oldum sadece 1 kere 4-5 saniye dinledim bida izin vermiyo
Fdle Tugba12345 anladım canım çok teşekkür ederim hiç bu sebeple acile gitmedim gitmem de inşallah sadece bi ihtimal gitsem bakarlar mi diye sormak istedim çok sağol sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alalım inşallah 🙏❤
DemetDigesu Fdle bırsey olmaz doktorunuz 12 haftaya gun verdıyse sebebı vardır saglıksız bır durum olsa daha erken verır yurt dısında yasıyorum burda desem boyle bırsey endıselıyorum gosterın dıye kapıdan kovarlar valla ki tum gebelık boyunca burda en fazla 4 kez ultrasona gırıyorsunuz saglıklı bırsey olsa her ay gırın derlerdı
Fdle DemetDigesu evet 12 haftaya kadar gelme dedi direk 12de gel dedi ona gore de randevu verdi hatta sordum bende ne kadar uzun süre diye her hafta olmaz alışma öyle dedi 🙄
Fdle Vet-hek-meri lekeleneme yok öylesine geldim desem bu defa da kapıdan kovarlar beni 😁 en iyisi gitmeyim bekleyim 1 ağustosa kadar 😌
Tugba12345 Fdle ins saglikla alirsn canm kucagna ilk haftalar insan surekli bebegi gormek istyo ama harektlerni hissetmye baslaynca bu his azlcak merak etme cnm
DemetDigesu Fdle tabıkıde cok bılınclı ıyı bır hekımmıs doktorunuz en dogrusu soylemıs gırılmez oyle eger rısklı gebelık degılse daha cok zarar verırsınız
Fdle Tugba12345 insallah o kadar sabirsizim ki bi hareketlerini hissetmeye başlasaydım Allahın izni ile o zaman bu kadar çok takmayacağım da işte şuan çok minik diye korkuyorum Rabbim bize bagislasin inşallah yavrularımızı
Fdle DemetDigesu riskli gebelik demedi doktor 8 haftalık oldum ama toplamda 4 kez gittim doktoruma artık yeter 12haftalık olana kadar gelme dedi zaten bıktı heralde benden 😁
Nur___ Fdle kimi acilde usg ye bile almıyorlar kuzum bakılmıyor ki kalp atışı zannetmiyorum, bide lekelenme filan dersen tahlil de yapabilir progestan verebilir, sen bak
Fdle Nur___ ben gitmeyim en iyisi canım en sağlıklısı bu şimdi hiç bir sorun yokken gitsem bakmazlar lekelenmem var desem yalan söylemiş olurum Allah korusun belki gerçeğe dönüşür o yüzden sabrediyim biraz daha
DemetDigesu Fdle rısklı olmadıgı ıcın arayı uzatmıstır cok bıle gırmıssınız burda ılk vısıt 10 haftalıkken oluyor dusunun yanı
madl41 Fdle Acil kadın Doğuma yollar bizi öyle yapıyordu .. ya Doğumhanede bakarlar yada kadın doğum odasında . Ben bugün sağlıkocağında dinledim
madl41 Fdle yok çok küçük 8 haftalık cihazları yetersiz 😞 acile gidiyordum ben o haftalarda kadın Doğuma yönlendiriyorlardı en kötü Doğumhanede ebeler ultrason dan bakıyordu
Fdle DemetDigesu oooo 10 haftalığa kadar büyük konuşmayım ben kafayı yerdim heralde Rabbim sağlık versin de yavrularımıza biz de sabredelim artık mecbur