Tugbanur Tospikkk ben tam anlamıyla 20.haftamda hissetmiştim ilk gebeligim 😊 şimdi 31.haftamizdayiz hareketlerini daha net hissediyorum tabi
A_S_K Tospikkk ben ilk 17+4 de hissettim. Sabah yeni uyanmışım uyku sersemi karnımda kalp atışı gibi bişey. Nefesimi tuttum bekledim elimin altında gazmı değil mi diye sonra emin oldum. 2 dakika sürdü sanırım. O günden sonra her gün artarak devam etti. Şimdi 25+5 olduk karnım yamuluyor haraketinden.. Elimi koyunca sanki böyle kolu bacağı sürtünüp geçiyor hissediyorum çok ilginç ama çok güzel bir his. Rabbim isteyen herkese nasip etsin❤️
Tospikkk A_S_K amin inşallah🙏🏼 Sizinde rabbim tamamına erdirsin çok güzel bir histir umarım bir an önce yaşamak dileğiyle 💗
Mutlulu Tospikkk canım 20 haftalık oldum yeni hissetmeye başladım 🥰 bi ara çok takmıştım kafaya hissetmek için ama geçti sonra 🤗
Tospikkk Mutlulu şuan bende öyleyim hatta eşime dinletiriyorum oda kulağını koyuyo bir kaç yere bir yerde tıkır tıkır ses geliyo diyo 😊🤷♀️ Acaba bebeğin sesimi bilmiyoruz
Mutlulu Tospikkk acele etme doktorumuza sorduğumuzda hissedebilirsin ama belki çok olmaz panik yapmayın dedi o yüzden bekle canım 🥰👍
SevdaLinkaaa 22 haftalıkken hissetmeye başladım . 2 haftadır ara ara hareket ediyor miniğim. 👼🏻Allah aşkına 3 aylıkken hisseden kayınvalide iyi sallamış . 2 cm lik 100 gramlık bebenin neyini hissetmiş,gazdır o.Saçmalıyorlar üste çıkacağız diye .
Oglumabioluyor60 Tospikkk ben 14/5 gunlukken hısstim ıkıncı hamıleleıgım ama kişiden kişiye degısır bebekle de alakalı
tugcakkn Bende damar seyirmesi ya da gaz haraketi gibi hissediyorum hemde 19. Haftada böyle oldu 25.haftaya kdr hem düzensiz hem de az olur diyorlar ama çok da merak ediyorm 🙈😅arada ben burdayım diyorlar da çok dikkat etmek lazım kolay anlaşılır bişi değil.Sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
Lovelies Tospikkk 17 haftamda hisettim pıt pıt şeklinde şuan 30+1 iz :) belki göbek için geniş olablrmi bazen ondan dolayıda hisedilmiyor