Elfibrhm2609 aasenamerve yök ben sadece gece uyumasını ozledim 😁annem vardı yanimda o çok yardımcı oluyordu şimdi kızımla kaldım baş başa bakalım nasıl günler bekliyor bizi 🙄🙇♂️
HalisEbruoban Bende cuma gunu yatısım yapılacak sunı sancıyla dogum olacak ınsallah cumadan oncr gelır kuzum sunı sancıya gerek kalmaz
Alinmavi Ayme1120 ayniymis gunumuz benim kiz da gelmiyor doktor da gelmez daha keyfi yerinde dedi cuma gidicez biz de bakalim 🙏
Ayme1120 Alinmavi bizimkinede öyle dedi yerini sevmis gelmek istemiyormuş 🤗 biyandan da tereddüt etmiyo değil insan korkuyor 🙄
Esraabrklu Elfibrhm2609 offff ben daha yapmadımmmmm 😥 Ama artık gelsin istiyorum . Bi yandan da korkuyorum aslında 😂
Elfibrhm2609 Esraabrklu gelsin canım inşallah hayırlısı ile 😍😍korkma çok güzel bir duygu kucağında felan aglamasi bile güzel😁😁
Elfibrhm2609 Esraabrklu evet canım oldu ama gitti ayaklarım felan balon gibi idi ama gitti çok şükür kalmadı birde çok şu tuketiyorum ben ondan da kaynaklıdır diye düşünüyorum 🤷♀️
Hazelkuru Elifmyilmaz cok güzel canım bian önce sen de kavuş yavruna uykusuzluk hiç bu kadar güzel olmamıştı 😍😍
Elifmyilmaz Hazelkuru ayy inşallah canım ya yarın kontrolüm var Sema hocada. 35 haftalık olcam bakalım ne dicek 😍