Anneyimmmmm Ayguns ben çok hareketsiz dedim o yüzden ben rahatsız oldum şimdi dedi. Hep takip edip Bi sıkıntı görmediği için şaşırdı. Canım olmadı yarın yatarım gelir tekrar evde takip etcem bugün doktora da söyledim tamam sen bilirsin dedi
Ayguns Anneyimmmmm bence de canım bir gün yat. Yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin bi sıkıntı olmasın doğum öncesi. Belki de yukarıda birinin yazdığı gibi bi kan akışı sıkıntısı vardır. Bende de o problem var hamileliğimin 20. Haftasından beri coraspin kullanıyorum mesela bebeğin gelişimi hareketleri vs kısıtlanmasın diye..
ozgurhayalim Anneyimmmmm sert tepki değil canim sen doktorunu dinleseydin keşke. Hem için rahat olur bu konuyu açmazdın. Keşke yatsaydın
ZehraAlbayrak Anneyimmmmm doktordan iyi bilicek degiliz. Doktor ne dediyse o. Yerinizde olsam esime dahi sormadan hemen yatardim. Gecmis olsun
Anneyimmmmm ZehraAlbayrak teşekkürler bugün hareketlerini takip edip olmazsa yarın yatıcam sağolun ❤️
Canoglum001 Anneyimmmmm valla bence takibin yapılsın cunku herşey olabilir cnm doktor bana sabahı bekleyemeyiz herşey olabilir dedi.gece 11 de girdim ameliyata
Aytflz Anneyimmmmm canım selamun aleyküm bende 36 haftalığım benim bebek de çok az hareket ediyor bazen toplanıyor kasılma olunca hissediyorum yoksa doğru düzgün hissetmiyorum benim suyum da biraz az çok korkuyorum bişey olur mu acaba ya
Anneyimmmmm Aytflz aleykümselam canım. Baştan mı öyle yoksa bu aralar mı öyle olmaya başladı. Ama senin suyun azmış senin sürekli kontrol altında olman lazım. Su önemli çünkü. Bana suyun iyi dedi ama 🤷♀️ sen ihmal etme
Liliy Bence doktorunuza güvenin. Ben olsam yatışı kabul ederdim. Bebeğin sağlık ve güvenliğinden önemli mi? Zaten eğer bir sıkıntı olmadığını görürlerse boşuna yatırmaya devam etmezler. 1 gün sonra taburcu ederler
Sumru4 Anneyimmmmm Rabbim hayırlı bir şekilde kucağınıza almayı nasib etsin.. 4. Gebeliğim o sebeple yazıyorum bazı bebekler daha ağır kanlı oluyor anne karnında az hareketli ama doğduklarında gayet sağlıklı olabiliyor. Eğer evde bekleyeniniz yoksa 2gün falan tetkiklerin içinizi rahatlaması için yatabilirsin derdim amma siz bilirsiniz.
Anneyimmmmm Sumru4 Allah razı olsun 🙏 ne güzel yorum yapmışsınız keşke bazıları da yargılamak yerine yardımcı olsa. Evimde bekleyenim yok lakin herşey ortalıktaydı toparladım şimdi eve gelip yarın da Allah izin verirse gidip yatış yapıcam. Teşekkür ederim
Aycaorhan Anneyimmmmm cnm yat ki allah korusun birsey varsa gec kalmadan şifa bulsun zaten bi sikintı yoksa fazla tutmazlar seni
Mlssa Anneyimmmmm Ne olur ne olmaz canım tetkikler yapılsın bir şey yoksa bile yani riske atmaya değer mi bence doktoru dinlemelisin..Sorun yoksa da için rahat evine dönmüş olursun ama bir bakılsın böyle yapma🙏🏻
NhLpRn Bende 30. Haftadayım ama şimdiye kadar hiç sert tekmelerini hissetmedim hafif tekmeler ve kımıldamalar hissediyorum günde bi kaç kez sadece bende tedirgin oldum şimdi bu postu okuyunca 🤷🏻♀️
Mavis222 Ben 2 saat hareket etmese veya az hareket etse soluğu doktorumda alıyorum sizin yerinizde olsam yatışı kabul ederdim