guler27smsk_ NihanG sabah doktora gittiğimde sancim ck hafifti 2 cm açıklık vardı git gide arttı sancim tabi her geldikçe koşuyordum akşam kendi doktoruma gidince 9 cm açıklık direk Doğuma aldılar cnm
NihanG guler27smsk_ benimde 2 gün önce 3cmdi acıklığım ama yarın gidicem bakalım suni sancıdan korkuyorum Allah bebeğinize uzun ömür versin
5461 Maşallah ya ne güzel bizimde böyle kolay olur inşallah 🤗 nişan ya da suyun gelmedimi sadece sancı ile mi basladi
guler27smsk_ Nur___ aynen insallah tüm annelere byle Doğum nasip etsin Rabbim hepinizi bir sancıda kurtarsın
guler27smsk_ NihanG Allah razı olsun kuzum insallah gerek kalmaz ada çayı iç evde her sancı geldikçe koş yürü sıcak duş al cnm
Birgullllllll guler27smsk_ 33+6 Erkek olucak benim çağrı sancı hissettin mi nasıl oldu ben normal istiyorum senin nasıl oldu sezeryan mı normal mi
guler27smsk_ Birgullllllll normal oldu cnm sancı hissetmez olurmuyum cnm evde koşuyordum resmen ama ilk belirtim karnımın sık sık sertleşmesi oldu
Nurecren guler27smsk_ Yaa gözünüz aydın hayırlı evlat olsun inşallah 😊 cok merak ettim ne zaman anlatırsınız 🤭🤭😂😂
guler27smsk_ Nurecren sağol canım 😊 hemen anlatmak istiyorum ama kızım durmuyor zor yazıyorum şimdi msj dün Doğum yaptım yarısını anlattım sayılır yorumlarda görürsün cnm 😊
Minikuzum guler27smsk_ ayy gözün aydın cnm ya allah anali babali büyütsün inşallah 🤩darisi bnm ve bekleyen tüm annelerin basina 🤗
guler27smsk_ Deletedmom0034 hiç korkma cnm korkulacak bsy yk anltcm yakında iyi olmam lazım biraz ama emin ol anlatınca o kadar rahatlıcaksin ki insallah kolay olur seninde