Ayse_Gul 19+5 günlük hamileyim tekmeleri bu kadar net hissetmem normal mi kızlar ? İlk hamileliğim bağırsak hareketleri zannediyordum ama bağırsaklarım elimi ittirmez herhalde 😃
[silindi] Ayse_Gul elini ittirecek kadar hissettiysen ne mutlu o haftada bebek daha minicik gramlarla ölçülüyor ne bileyim 🤗
Merveyman Ayse_Gul canım bende 22+1haftalığım maşallah kıpır kıpırız ilk 17.haftada hissetmiştim şimdi durmuyor 👶🏼💙🥰
SelmAlper Ayse_Gul bende ilk tekmemizi 19+5 te hissetmiştim hep eşime ilk tekmesinden yanımda olursun birlikte hissediriz diyordum akşamı tekmelemeye başladı babamızla birlikte hissettik biz şimdi 20+6 olduk 🥰😍
BirVeraAnnesi35 Ayse_Gul bende 18 de hissettim 20 de elimle hissetmeye başladım canm doğru hissetmişsin cok net ayırt ediliyor bağırsak mı değilmi 😊
[silindi] Ayse_Gul 😂😂ben 24 de tesadüfen bir pıtırtı hissettim hatta doktora dedim hissetmiyorum hissetsen şaşırırdım çok küçük ve ilk gebelik anlam veremezsin dedi 25-26dan sonra ayrıt ettim 37olmak üzereyiz şimdi de çıksın diye yalvarıyorm😂
Ksmt Ben 23.haftadayım biz baya hissediyoruz,eşim dahi hissediyo elini koydugunda. Normal yani doktorum hissedersin demişti. Hatta hareketlerini göbeğime bakınca görebiliyoruz :)
Ayse_Gul Ksmt ay darısı bana ben o kadar hissetmiyorum ama elimi göbeğime koyduğumda farkediyorum hatta hiç göbeğimde çıkmadı ne zaman çıkacak merak ediyorum 😌
Ksmt Ayse_Gul herkesde farklı oluyo bebişinde anneninde durumuna kilosuna göre, o yüzden üzülme illaki hissediceksin içindeki mucizeyi. Birazcık daha büyüsün bakalım ☺️
cqdm46 Bende 18 de hissetmiştim net şekilde . Şimdi 21 olduk kıpır kıpır😊 dışardan bazen gözüküyor hatta 😊😊
Ayse_Gul Ksmt zayıfım karnımda çok fazla yok ama mesela karnımda bi bölüm semsert oluyor elimi koyduğumda yavaş yavaş düzeliyor
Ayse_Gul CerenAkbulut demekki bünyeye göre değişiyor mesela kimi 18 haftalıkken hissetmiş bende yeni hissetmeye başladım kimide çok geç hissediyor ☺️
Betul-_ CerenAkbulut Ben 24. Haftadayım daha anca anca hissediyorum bizim bebişler birazcık nazlı olacak sanırım :)
Merveyman Ayse_Gul maşallah canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah isteyen herkese Allah nasip etsin 🤰🏼🥰 canım sende de kabızlık programi varmı 😞😞
Ayse_Gul cqdm46 ben ilk başta bağırsaklarım zannediyordum ama yengem sayesinde öğrendim tekme olduğunu 😄
Ayse_Gul Merveyman amin canım inşallah ☺️ Evet normalde yoktu vitamin ilaçları bende miğde bulantısı yaptı doktorum bıraktırdı şimdi sadece kan ve Demir ilacı kullanıyorum o kabızlık yaptı ama içiyorum yinede