Cansdfn ZeynebFuad Hahhhhaha😂😂bizimki sevme aşamasına gelmedi daha ama tedirgin 😬😬😬 biraz riskli hamilelik geçiriyorum sürekli yatiyorum da😇
ZeynebFuad Cansdfn biraz karnin ciksin sever😍ben ilk hamileliyimde bebeyimi kayb etdim😔o yuzden bu defa daha bir korkuyorum. bu defa cok sukur hersey yolunda. Eve girince benden once karnimi seviyor. Balacigim korpeciyim diye😂irelde olacaklardan korkuyorum
Tazeanne0134 ZeynebFuad kuzum eğer çok zayıfsan normal çıkarmış ama kiloysan 5-6.aydan sonra diye duydum
Cansdfn ZeynebFuad çok üzüldüm canım allah bu bebeğine omur versin insallah 🤲🏻🤲🏻 Benimde ilk gebeliğim kimyasaldi ikinci gebeliğim de olmadı değerlerim güzel artmadı gelisim geriliği oldu ve düştü 😟 bu üçüncü insallah bu benimle olur 😇🤲🏻🤲🏻
Gribulut Benimde öyle canım 8+2 haftalığım karnım baya şişti ama gaz şişkinlik kabızlıktan bunu baya anlıyorsun yani ne zaman kurtulucam bunlardan diye bekliyorum 🙃
Azegndogdu_ ZeynebFuad bende karnım çıkmış diye düşünüyordum sonra bi baktım şişmişim karnım ağrımaya başladı 😂
ZeynebFuad Azegndogdu_ qaz bunlar hepsi. Bizde kendimize gelin guvey oluyoruz cocuk bu kadar buyudu diye😀
Azegndogdu_ ZeynebFuad aynen öyle bide eşime diyorum bak karnım büyüdü sonra gece yatamadım ağrıdan 😂
sevgitekes ZeynebFuad benimde 12 de falan gören anliyodu hamile misin diyolardi şişlik oluyo şimdi 23+1 im büyüdü karnım zayıf gebelerin genelde daha belli oluyo top gibi çıktı 😁 48 dim en son 54.6 olmuşum altı günde bi kilo almışım inş bol bol alırız
ZeynebFuad Cansdfn insAllah salikla kucaginiza alirsin canim benim🙌🏻♥️Bende sana uzuldum ama Rabbim en hayirlisini versin. InsAllah kucagimiza alalim hepsini unutucaz insAllah🙌🏻♥️