Deniziimmm As_1 gerçekten size katılıyorum bintsne aldım pişman oldum 80 TL verdim paça yaptırdım bide 90 TL bir kez tek giydim o hepsi elbise daha rahat 👍
Kvggbibg PembeKoala benim bulundugum ilçede hamile reyonu yok ondan dolayi bulamadim.simdi lc waikikinin internet sitesinden 60 liraya siparis verdim gelsin guzeldir umarim
PembeKoala Kvggbibg ben bi tane aldım hep onu giyiyorum doğurana kadar idare eder hemde çok rahat hamile pantalonu gibi durmuyor dışardan sadece normal bedenden bi beden büyük alsaydın
Meltemm1 Canım ben lcw’den almıştım dar paça 5 ay önce daha farklı modellerde vardı üstelik 36 beden şuan 8. Ayımdayım hala oluyor
Duygu202420 Kvggbibg dolap uygulamasından aldım ben mis gibide geldi az giyildiği için 2 el cazip geldi.. Cok yere baktım hiç istediğim gibi bulamadım ama dolap ta var.. Bahçıvan Tulum bile aldım ordan
Neslihant Kvggbibg dar paca da var cnm bn hep lc ve defactodan aldim. Internet sitesjnden takip ediyorum genekde indirimli oluyor.40 liradan fzla vermedim
Minikuzum Kvggbibg bnde tesetturluyum ayni sekilde hic pantolon giyemiyorum tayt harika oluyo üzerine uzun bi tunikle cok rahat oluyor
Ur1987 Kvggbibg lcw da dar paça hamile pantolonları war hep canım bende bol paçayı arıyorum ama hiçbir yerde bulamıyorum eşofman aldım bende onunla idare ediyorum 😂😂
Ikizleregebe Kvggbibg Canim dar paca istiyorsun da bir sure sonra bileklerin sisiyor ödem yapiyor inan bol paca yada normal daha rahat ettirir seni 😊 tecrubeyle sabit
Kvggbibg Ikizleregebe haklısın onu düsünmedim.biz şu anımızı düsünüyoruz işte sonra ortada kaliyoruz malesef 😂
Nihanak Kvggbibg ben waikikiden yaklasik 4 5 tane pantolon aldim. Hepsi de dar paca canim nasil bulamadin ki? Hem de tam yaz renklerinde aldim
Kvggbibg Nihanak canım benim bulunduğum ilçeye cesit getirmemişler beden de yoktu hepsi de bol paçaydı ondan dolayı bulamadım.bugun internet sitesinden buldum siparis verdim
AkileUqur Kvggbibg çok basit terzi ye ver pacasını dizden aşağı istediğin cm kadar daralt bn öyle yapıp giydim..
gLycn_ Kvggbibg bn lcwden iki kot aldim ikiside dar paça ve çok güzel kotlar birde defactodan aldim oda dar paça internetten modellere bir bak fazla para vermeye lüzum yok çok kısa zaman kullanilacak kıyafetler zaten 👍🏻