Desem bayılırsınız soruma 😂
Konu baska..

Wala post actim cevap veren olmadi ama yardiminiza ihtiyacım var 😢 vajinada inanılmaz bir ağrı var , henüz 21+3 um , wc ye bile gidemiyorum sanki bebek çıkacakmış gibi bir agri oluyor. Idrar yolu enfeksiyonum vardi bundan olabilir mi ? Yoksa endişe etmeli mym 😒 sabah erkenden dr uma gidicem ama bir korku sardı beni

Bu arada kanama ve lekeleme yok sadece afedersiniz enfeksiyon akıntısı var

Enfeksiyondan kaynaklı gibi duruyor canım, inşallah başka herhangi bir sıkıntıdan dolayı değildir

Sera00 kaynanayla sağlık nr alaka dicektim ki içerik farklı çıktı güzel trol😂😂bilgim yok canım üstte kalsın diye yazdım

Sera00 espiri yaptığına gore çokta kötü değilsin:)) herneyse enfeksiyondandır benimde öyle oluyor arada lavaboya bile çıkamıyorum tek çare hakiki elma sirkesi kullanıyorum genital bölgeme koyuyorum bi beze döküp gun icinde bikac kez yapiyorum ve inanılmaz rahatlatıyor hakiki elma sirkesi doktorum tavsiye etti hem içip hem kullanıyorum

Slinn wala napiyim bekliyorum cevap yok ben de bu yolu denedim 😀çaresizlik insanin zihnini açıyo 😏

Sera00 iyi taktik kaynana ya 😂
          israr yolu enfeksiyonundan olabilir henüz tam gecmediyse doktor kontrollere cagirdi mi tekrsr tahlil falan yapmak icin

Sera00 dikkat et ben neler çektim bu enfeksiyon dan oğlum 6 aylikken döndü enfeksiyon yüzüne doğmaya kalktı çok baski yapıyordu enfeksiyon çocuğu aşağı çekermiş. Fitil,antibiyotik neler kullandim neler geçmedi bir türlü serumlar yedim 7 aylikken 2 cm açılmam oldu sürekli hastanede yattım canım aman dikkat et bu oyke birşey ki ne yapsam geçmiyor

Eceyavuz yok cidden inanılmaz agrim var daha önce post actim kimse cevap vermedi 😢 ben de sirkeyi duydum ama tereddut ettim kullanmakta.. yarin dr uma gidip hem muayene olup hem de sorucam bunu.. tsk ederim

• [silindi]

Sera00 enfeksiyondur büyük ihtimalle sanki tüm organların çıkacakmış gibi bir sancı bilirim

FnurGokcan insallah saolun cevap icin..yarin dr uma gidicem ama cok korktum sormak istedim sizlere.. Cok tskler cevap icin..

Serife07 cok geçmiş olsun yarin ilk isim dr a gitmek olacak . Cok korkuyorum ben de .. 5 aydjr enfeksiyonla ugrasyrm surekli ilaçlar kullandim ama böyle bir agri ilk kez oluyor sizlere de sormak istedim

GuelGltkn çaresizlik zihnimi açtı ya :) ilaçlar veriyor sürekli kullanıyorum ama geçmiyor fakat ilk kez boyle bir agri yasıyorum cok korkuyorum acikcasi

Ozge3747 yarın gidicem dr uma .bunu soylycem muhakkak ayrıca cvp için tsk ederim

• [silindi]

Sera00 inşallah

Sera00 benimde olmuştu canım 24.Haftada başladı doğumdan sonrasında bile acıdı 3 hafta kadar.vajinal varis vardı sende de olabilir nasıl bir ağrı yatakta dönerken falanda acıyo mu sanki kas ağrısı gibi

Fatmaykt bugun ilk kez oldu vajinada agri ve şimdi de cok afedersin büyük abdest var gibi korkumdan gidemiyorum psikolojim pert oldu bu gece gerçekten. Sabah olsa hemen keske . Bu saatte d ru ma yazsam cevap vermez .

Sera00 ayyyy 3 hftadir cekiyorum öldüm öldüm yasayan ölüyüm ki yarin dogumum var allaha sükür. Salak dr ne yazdiysa fayda etmedi mecbur antibiotik kullanmak gerek