NurelKuzgun merhaba 👋 bende ilk gebeliğimde Nazmiye hnm a gittim fakat çocuğumda kalp anomalisi varmış kendisi de hayat hastahanesi renkli ultrason ekibi de göremedi 36.haftamda kanamam oldu Nazmiye hanım doğumu erken olduğu için erteledi ilaçla verdi üç dört gün sonra baktı geçmiş tehlike dedi o gün ilaçları kesti ve gecesine tansiyonum çıktı bebeğimi kaybettim bunu da sonra dan anladım ve ertesi gün sancım oldu c. Tesiydi aradım Nazmiye hanımı sancım var dedim ben şehir dışındayım gelemem geçen doğumu ertelediğimiz ilaçları yine iç dedi. Ya kontrol etmeden nasıl bunu dersiniz dedim eee canım için rahat etmiyorsa hastahaneye git bir baksınlar dedi hastahaneyi aradım saat gündüz 12 bırakın nöbetçi kadındoğumu ebe bile yokmuş doruk tıp a gittim hemen tabi orası da bi felaket direk bana ölmüş bu çocuk dediler bende ki hayal kırıklığını tahmin edemezsiniz. Sonra beni en son Şevket Yılmaz kabul etti iyi ki de oraya gitmişim allah razı olsun tüm çalışanlarından durumun hassasiyetine inanarak hepsi çok ilgili davrandı. ne olursunuz hep özel özel diye bakmayın orası ve diğer özeller ticarethane hastahane değil. Şevket yılmazın ek binası var nilüfer de Fatma hanım var ona bir gidin herşey odasında cihazlar falan kendisi çok ilgili. Şimdi yeni öğrendim 3 haftalık hamileyim ve Fatma Nurgül esen e gidicem.