Heather Nihanozturk hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza alın inşallah🤲🏻 Yarın öğreneceğiz biz. Geçen ay erkeğe benziyor demişti neşe hanım😊
Nihanozturk Bursali valla canım bende iste bikac kişiden duydum öyle kayınvalidemden bide ama yasamadanda insan bilemiyoki şimdi baska hastaneye gidiyorum dye orda olmucak diye biseyde yok cok fazla strese sokma kendini o hastanede dogum yapan kişilere sormak lazım sanırım bide
Bursali Nihanozturk burda yazdm dogum yapan varmi diye kimsr cikmadi galiba giden yok yada bursa anneleri bu uygulamayi kullanmiyo
Nihanozturk Heather banada 12.haftada kıza benziyo demisti kız cıktı gerçekten.Rabbim hepimize saglıkla kavusmayı nasip etsin inşallah😊🙏🏻
Nihanozturk Bursali sen arada yeni konu olarak ac bence illa birileri görür kendinede stres yapma ama çoğumuz bilmeden gidiyoruz Allah yardımcımız olsun🙏🏻🙏🏻
Sibelsenses DuyguZulkarogluavu bende natal klinik Faruk beye gidiyorum. Ahmet bey nerelerde yapıyor doğumu , siz nereyi tercih edeceksiniz ben hala karar veremedim de
DuyguZulkarogluavu Sibelsenses acı badem , pembe mavi , jimer ve Medicalparkta yaptırıyor ben evine yakınlığından dolayı jimeri tercih ediyorum Ahmet beyin Evi de yakın normal Doğum olacağı içiN panik olmadan ineriz diye onu seçtik 😊
Ezgikrkmz Sibelsenses merhabalar bende natal klinik Faruk beye gidiyoru doğum içinde medicalparkı seçtim 🙂 geçenlerde rahatsızlanıp 1 gecede hastanede yatmıştım o zaman karar verdim hastane ve çalışanları çok ilgililer.. Faruk beyin ilgisi zaten belli.. hem hastane yeni hem yenidoğan ünitesi başarılı 🙂
Naz90 İnsan başına gelmeden anlamıyor ben doktor seciminin bu kadr zor olacağını düşünmemiştim hiç o yüzden öncesinde de araştırmadım şimdi kaldım böyle 😄 hayırlısı artık 😌
DuyguZulkarogluavu Naz90 Ahmet yılmaz 180 tl ✌🏼 Fakat dediğim gibi muhteşem her ultrasonu 4 boyutlu ben bebeğimi 9 haftalıktan beri her halini görüyorum çok güzel bir duygu
hatice333333 Naz90 çok teşekkür ederim arkadaşım sende sağ salim bebisini kucağına alırsın inşallah 🙏🙏