• Doğum
  • 05.07.2019 cuma sezaryen olacak hanımlar 💐

Benimde sizin gibi ilki genel p.tesi günüde inşallah spinal anestezi olacak ikisi de çok farklı deneyim inşallah sağlıkla güzel bi şekilde alırız kucağımıza 🙏 heyecan dorukta

Sinems_42 inşallah canım inşallah sağ sağlim atlatırız sağlıklada doğar bebişler inşallah

Aasibel spinalde hic korkma derim bebisi gormek inanilmaz bi duygu dogumdan cikinca kahveyi oneriyolar spinalden kaynakli bas agrisini gecirmek icin onun disinda genelden farki yok uyusukluk gecince kaldiriyolar seni sonrasinda yuru bol bol su ic bol bol Allah agrisiz sizisiz kolay dogum nasip etsin hayirlisiyla kucagina alirsin insallah

Aasibel Bende sezeryan olacağım ağustosta fakat genel mi olur spinal mi bilmiyorum.Bel fitigimdan dolayı sezeryan yapıyor doktorum. Inşaallah sağlıkla kulaklarımıza alırız bebeklerimizi

Bak güzelim sana serumla cesaret veren bir ilaç var onu verecekler hiç korkma sakin kalacaksın merak etme tüm uyumadan bin kız iyi emin ol hemen toparlaniyorsun bir ikincisi bebeğini görüyor temas ediyorsun bu her derde deva sana önerim hemen Salma kendi ni neden diyeceksin yürüme n lazım presented ki su bazı doğumlarda bacaklar å iniyor bende olmuştu bende yürüdüm hep ve bebeğini alacağın için mutlu ol bizim yerimiz De olmak isteyen nice bayan var korkma dua et doğumda edilen dualar kabul olur rabbim hiç sıkıntı yasatmasin ins

Sumeyraerva amin canım inşallah öok sağolasın. Hatırlıyormusun acaba sezaryenden ne kadar süre sonra ağrıyı hissetmeye başladın.

elissa ayy canım çok sağol çok güzel yazmışsın hepimize iyi gelecek cesaret verici yazdıkların. Allah razı olsun 😊

Ben özellikle sormuştum Dr bunu doğum esnasinda anne çok heyecan yapmasın sakin geçsin diye yapiyorlar mis sakinleştiri ci bir nevi düşün ben ameliyat haneye bağırıyor dum hadi beni alın diye bir sene bekledim yeter diye hasta bakıcı şok oldu agzimi acmadi m ağrım olduğu halde cunku.yavruma kavuşmak var ucunda olum viz gelirdi

Allah sağ salim sağlıkla kavuştursun inşallah korkma canım Allah büyük sağlıklı doğumlar şimdiden 💐🤗

Aasibel bende Cuma günü olcam spinal hastanede yatıyorum şimdi 2 doz ciğer geliştirici vuruldum Cuma günü tam 37+0 olcam

Aasibel bas agrisini soruyosan benim agirmadi oyle aman aman hic ama ameliyat yerinin agrisini soruyosan aksam 9 da ameliyata girdim sabaha kadar uyusuktum hemen hemen sabah 7 gbi hemsireler kaldirdiginda uyusukluk gecmisti ama o gunde sabah aksam agri kesici yapmislardi sadece kalkip yatarken agriyodu ilk yurume disinda cok cok bi agri yoktu sonrasinda

elissa iyi bari sakinleştirici olayı çok iyiymiş. Bravo sanada valla sendede varmış ama yine cesaret 🤣

Sumeyraerva baya sürmüş uyuşukluk hali o halde bu iyi en azından emzirme sırasında çok ağrı çekmeyiz. Genelde ağrıyla uyanıyosun o çok kötüydü 😕

Aasibel canım bende sabah inşaAllah süni sancıyla dogum olacak Allah yardımcımız olsun🙏🏻

CeydaNur en son 2565 di benim ki biraz zayıf olacak doktorun benim de minyon tipli olmama bağlıyor