minikkurabiyem2019 Merhaba! Kızlar dogum eylül 10 gibi sizce mevsim olarak nasıl olur cok kalın giydirirmiyiZ bebegi 🤔
Ankara-06 minikkurabiyem2019 hastane çıkışı tarzı kullanacağımız için ben ne çok inçe ne kalın aldım kontrollere giderken duruma göre penye yada triko battaniye ile muhafaza edebiliriz diye düşündüm
Mlssa minikkurabiyem2019 Aynıyız canım benmde 10eylül kısmetse.Ben badileri vs hep uzun kollu aldım.Hastane çıkışı da aldım içinde uZun da var kısa da.Aşırı kalın almadım 0-3 olanları ama yine de yelek hırka bulundurucam birkaç tane aldım☺️
etugce minikkurabiyem2019 biz Antalyadayız burası çok sıcak oluyor ama hastaneler soğuk diye ben pamuklu uzun kollu hastane çıkışı aldım, 2 kolsuz 5 7 tane kısa kollu 4 tane de alt üst takım aldım 0-3. Hepsini aynı çeşit alma dediler bana yani işte hepsi ğatikli alt hepsi zıbın olmasın vs. çocupun bacak boyu uzun olursa patikli tulumlara ve altlara giremiyormuş :(
minikkurabiyem2019 Ankara-06 normal pamuklu hastahane cıkısı demi. Yelek de alırız pamuklu yine . Duruma göre giydirilir ben daha bişi almadım da acaba kalın seylerde alsam bilemedim
Ankara-06 minikkurabiyem2019 aynen takımlardan zaten onlar direk üstüne olmuyor büyük geliyor ama 5-6 güne oluyor boyu uzadığı zaman ayaklı alt çok alma gerdiriyor bilgin olsun
Ankara-06 minikkurabiyem2019 aynen takımlardan zaten onlar direk üstüne olmuyor büyük geliyor ama 5-6 güne oluyor boyu uzadığı zaman ayaklı alt çok alma gerdiriyor bilgin olsun
minikkurabiyem2019 Mlssa 2Kirvaze ,4 uzunkol ,3 kisa kol , 1sifir kol.atletler Bebek önlügü 5 tane Mendil 10 3 corap farklı renklr ben şuan bunları aldım kıyafet daha almadım ☺️
Zeynep1115 etugce ne kadar çok almışsın 😯ben iki hastane çıkışı bir tane normal zıbın aldım ben mi yanlış yaptım acaba 😕
Mlssa minikkurabiyem2019 Ay ben bitirdim canım yaa annem bi yandan biz bi yandan 😃 bitek gecelik kaldı kendime o kdr ☺️☺️
Ankara-06 minikkurabiyem2019 aynen çok çabuk büyüdüğü için öyle 2.3 ay giyer diye düşünme ben 3 hastane çıkışı bide alt üst takım cıtcıtlı badi aldım 3-4 zaten takımın içindede var hani yaz olsa terliyor ediyor sürekli değiştirme lazım olacak onun için annemler pazenin içinde kim görecek görselden ziyade kullanışlı al dedi
minikkurabiyem2019 Mlssa bende basladım kuvet ve cantasınıda aldım. Bu hafta bime oyun minderi ve ana kucagı geliyor onlara bakasım var aldınız mi siz
Mlssa minikkurabiyem2019 Küvet ilk aldıklarım arasındaydı ama oyun halısını ben de düşünüyorum👍🏻☺️☺️ Ana kucağını göremedim canım kanguru mu yatak gbi olan mı
Mlssa tubasd en son 27.haftada gitmiştim çok şükür iyiydi her şey 1150gr 34cm di. Diğer kontrolüm 31.haftada olacak birkaç gün sonra bakalm ne kdr byümüş
Kaderozy tubasd bende 25 haftalikken gittigimde 977 grdi 1 hafta onde gidiyordu hersey gayet iyiydi pazartesi de kontrolum var
minikkurabiyem2019 tubasd pazartesi gitmiştim 26+0 ken 771 grm 30 cm demişti de bana zayıfmı diye geldide dr gayet iyi dedi