Lindam Aysaa ama Bebek hareket ediyor ordan anlaşılır mi ki? Attığım resimlerin de birinde balı sağda birinde solda 😊
Lindam sevgitekes Mom85 Edaaks Anneyimmmmm Kbradmrdg NurGrlek Miniklerim_ Btl55 Elmaasflll Selinish_ Gokmeninannesi Virgomom10 Ayazipek Aysun0101 Leylaa76 Seda05 Aysaa Nejlagbkn Yaser27 Littleprince_smother Elmaasflll Esraannee hem erkek hem kıza benzetenleri etiketledim. Kız diyenler yanıldı 😊 bir oğluşumuz olucak inşallah dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻🤗
Hlyyksl Anneyimmmmm birde bana baka bilirmisin ya doktor net bisey demiyor bana bi turlu 14 haftaligim
Hlyyksl Anneyimmmmm 20 mart son adet tarihim benim dogum tarihim de 29.07.1993 bi de bana baksan canm sana zahmet
Ysmnnnne Hlyyksl Anneyimmmmm bana da bakar mısınızzzz☺️ 14 Mayıs en son adet olduğum tarih 06/03/1996 doğum tarihim 😌
Hamisbiranne Anneyimmmmm ay balım banada bakarmisin lütfen doğum tarihim 10.10.1998 son adet tarihim 16 subat
Melikemr Anneyimmmmm ayyy canım banada bakar misin lütfen 😍 24.08.1998 Doğum tarihim 09.04.2019 son adet tarihim
Dilaraaa_olgac Anneyimmmmm nerden bakıyorsun ben 22 haftalık hamileyim hala daha cinsiyetini söylemediler doktorların yarısı erkek yarısı kız diyor alışveriş yapamıyoruz 😂 bana da bakarmısın rica etsem doğum tarihim 23/12/1994 son adet tarihim 06/02/2019
Sarya_lina Anneyimmmmm benimkinede bakar mısın doğru mu çıkacak acaba😊 son adet tarihim 3 ekim doğum tarihim 19.05.1994
Hamisbiranne Lindam kız gibi duruyor sağlıkla kucağına alırsın inşaallah canim 20 haftaligim ben de hala öğrenemedim bikac haftaya net öğrenirsin ❣
Hamisbiranne Miniklerim_ nasıl anlıyorsun canım sana zahmet benimkinede bakarmisin 20 haftalık öğrenemedim hala doktorlar söylemedi
Miniklerim_ Hamisbiranne canım normal de zaten tam bir pipi net gözüküyor benim oğlumun her resminde orası gerçekten o şekil duruyordu vallahi ben bu resim de dikkat edemedim
Hamisbiranne Miniklerim_ canım bunda bi baksan anlarsin belki ya çok rahat bi tipi var kıza benzetiyorum diyorlarsa ne biliyim geniş bi bebek erkek çocuğuna benzetiyorum hep sence https://i.hizliresim.com/M1gkzg.jpg