Hamisbiranne Miniklerim_ nasıl anlıyorsun canım sana zahmet benimkinede bakarmisin 20 haftalık öğrenemedim hala doktorlar söylemedi
Lindam sevgitekes Mom85 Edaaks Anneyimmmmm Kbradmrdg NurGrlek Miniklerim_ Btl55 Elmaasflll Selinish_ Gokmeninannesi Virgomom10 Ayazipek Aysun0101 Leylaa76 Seda05 Aysaa Nejlagbkn Yaser27 Littleprince_smother Elmaasflll Esraannee hem erkek hem kıza benzetenleri etiketledim. Kız diyenler yanıldı 😊 bir oğluşumuz olucak inşallah dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻🤗
Lindam Hatice_demircan Google’da ara motoruna hızlı resim yükle yazıyorsunuz oraya yüklüyorsunuz çıkan linki kopyalayıp buraya yapıştırıyorsunuz
Lindam Muhley Resim yüklemek için Google’da ara motoruna hızlı resim yükle yazıyorsunuz oraya yüklüyorsunuz çıkan linki kopyalayıp buraya yapıştırıyorsunuz
Lindam Elmaasflll hadi yaa öyle mi diyosun. Ben keseyi bile göremedim kız maşallah nasıl gördün öyle 👍🏻👍🏻
Aysaa İçimden erkek geçti ama hayırlısı😁 kafası sağda olursa erkek solda olursa kız demişlerdi benim ultrason resmime benziyo seninkinin de kafası sağda oğlum olacak bakalım seninde tutacak mı 😂
Lindam Aysaa ama Bebek hareket ediyor ordan anlaşılır mi ki? Attığım resimlerin de birinde balı sağda birinde solda 😊