NurdanHakan Balcanli bende Kocamustafapaşadayım ama doktor olarak Çapa’da Sedat evlioğluna gidiyorum Oda vital haznedarda Doğumu yaptırıyor bu hastaneye gidenide Doğum yapanıda duymadım o yüzden kafam karışık bilginiz var mı
Balcanli NurdanHakan aa bence hastane olarak da çok iyi. Bebek hemşirelerinden ameliyathaneye kadar kullanılan malzemelerden doktorlara kadar bence çok kaliteli bi hastane. Şimdiye kadar hiç olumsuz bi yorum duymadım çevremden 👍🏻
DiLanTunErcan Seda34 ben sigortasız olduğum için bana normal 1.800 dendi canım sezeryan da 3.500 sigortalıysan saha uygundur ama temiz hastane tavsiye ederim
Sedaby Tuba704 ben mega medipol suna ozdemire gidiyorum ve cok memnunum. Ona gitmeden 4 doktor gezdim ama hic biri onun kadar icimi rahatlatmadi. İyiki bulmusum o benim melegim diyorum👼🏻 Evime cok uzak yaklasik 1bucuk saatlik bir yol seruvenim oluyor ama buna degiyor
SweetBaby Tuba704 kesınlıkle veeeee kesınlıkleeee medicine hastanesi kirazlı (güneşli) muane ücreti75₺ doktorlar harika benım önerim yasemın hnm amaaa hepsi birbirinden iyi ayrıca dogumdan sonra ki ilgi alaka yaniii şahane tek kelime ile hasta odaları müthiş daha ne olsun hak ediyolar daha ne olsun anneler
duygusimyacisi Tuba704 Bu arada muayene ücreti 500 lira falan ödemedim. 150 lira ödedim sigortam var ama...
Esilla Bayrampaşa kolon hastanesi Murat Öztürk Harika ötesi bi doktor merhamet ki tatil dilli Güler yüzlü çok iyi bi doktor muayenesi 60tl bi giden bi daha o hocadan başkasına gitmiyor internet ten araştır yorumlara bak cnm
Tuba704 duygusimyacisi bende randevu aldım bakalım inşallah peki doğum ücretleri hakkında bilgi alabildiniz mi?
Essa Ayni dertten muzdaribim.anadolu yakasindayim ve normal dogurtan bir doktor bulamadim.en sonunda gidicem dogurcam devlette o olucak.parayla rezil oluyoruz ya
Tuba704 Essa çamlıca hastanesi varmış yakınmı bilmiyorum bir arkadaşım doğum yaptı ama yaka uzak diye ben gidemedim
duygusimyacisi Tuba704 yok daha almadım, Bi daha ki randevu da sorucaz. Önce bir doktor seçimimde emin olmak istedim çünkü...