Kbrazcan Minnosunannesi canım benim de eşimin özel sağlık sigortası var ama benim yok eşimin olunca yararlanabiliyor muyuz?
Minnosunannesi Kbrazcan yok canım yani benim eşimin çalıştığı yer ikimizede yapıyor onu demek istedim
FahriyeztrkYcel EdaMinaKele 100 tl ssklı ücreti dogumları çok uygun değil çevre hastanelerine göre ama 3ten başlıyor 6bine kadar çıkıyor eğer prof değilse doktorun benim gibi uzmana gidiyorsan en çok 4000 tl
Eliffff Canım ben Gaziosmanpaşa hastanesi aylin güneşe gidiyorum başından beri 💚ve çok memnunum çok tatlı dilli güzel güzel anlatıyor herşeyi
FahriyeztrkYcel Eliffff bende Aylin hocaya gidiyorum gerçekten çok iyi ailemden biri gibi bu dönemde insanın böyle doktorlara daha çok ihtiyacı oluyor
Ay-Bek Eliffff Şuanda da Gaziosmanpaşa hastanesinde mi kendisi ? Ben de doktor araştırıyorum fakat siteden doktorlarına baktığımda bu doktoru göremedim.
Heycanlianne 125 tl muayne ücreti. Ben burda yabancıyım ilk geldim ona muayne oldum şuan dada riskli bir gebelik yaşıyorum dr degiştiremiyorum da ama hastane aşırı pahalı serklaj amaliyatı oldum ve 3 gece kaldım 5300 tl verdik
Heycanlianne Srpldnzylmz birbirimiz tanıyamayız ama tekerlekli sandelyede birini görürseniz benşm o 5:30 da 🙂
Tuba704 duygusimyacisi hastane hakkında güzel yorumlar var evet ama muayane ücreti 500 tl diye duydum bayağı pahalı geldi bana 😞
NurdanHakan Balcanli bende Kocamustafapaşadayım ama doktor olarak Çapa’da Sedat evlioğluna gidiyorum Oda vital haznedarda Doğumu yaptırıyor bu hastaneye gidenide Doğum yapanıda duymadım o yüzden kafam karışık bilginiz var mı