Symazynp Kızlar bebişlerin kiloları nasıl bu aradaa benimki 3 kiloya yaklaşmıştı geçen hafta gittiğimde
Fatos00 Haftamda 2300 kiloydu suan 34+5 kaç kilo hiç bilmiyorum o zaman önden gidiyor denmişti. Son zamanlarda acayip toplanmalar yapıyor kasıklarıma ve belime ağrılar girip çıkıyor ama düzensiz uyku sıfır. Heyecan tavan, herşeyi hazır :). Ve son olarak bu bebişler kaç haftalıkken Doğunca küveze girme ihtimali en aza iniyordu acaba bilgisi olan var mı? :)
Symazynp Fatos00 benimde son zamanlarda kafamı karıştıran o canım ama 37 hafta öncesi erken doğum deniyor sanırm küvez de bebeğin ciğerleri ve kilosuna bakılıp karar veriliyor inşallah bizler yaşamayız herkes evine kucağında bebişiyle dönmek ister💓🤲🏻
Deryayilmazkahraman Symazynp sıcaklar haricinde herşey iyi ayaklarım bacaklarım şiş ödem var onu da sorun etmiyorum artık sağlıklı bir şekilde gelsin de 35+5ten herkese selamlar 😍
AtlasAnnesi 35+4'üz biz de uyku yok günlerdir... Yarım saatte bir WC, bacaklarda ağrı & yanma, bir de sıcaklar... Keşke doğsa artık diyorum kaç gündür ama sancı vs de yok pek erken doğacak gibi değil
Fatos00 Symazynp amin hem biran önce gelsin diyorum hem zamanı doldursun diye korkuyorum Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Dediğin gibi gece yatakta dönmek yattığın yerin kaynar su dökülmüş gibi ısınmış olması vücut ısısından dolayı zor vallaha :/