ikimelekannesi___ Symazynp havalar çok sıcak bunaldim baya onun dışında erken doğum risi icerisindeyim sürünüp gidiyorum şu 2 haftadır daha önünde 1 buçuk ay var ama bakalim tamamlayabilecek miyim
Semisko ikimelekannesi___ benimde aynı durup durup sancı giriyor gece 5 te sancıyla uyandım allahtan devamı gelmedi ama çok ağrılıydı. Adet sancısının en üst seviyesi gibi. Gün içinde ara ara karnım acıyor bazen kasılıyor ciğer geliştirici de yapıldı. 2 hafta daha dursa keşke
esraglrck kızlar bir şey soracağım doktorunuz size doğum tarihi olarak ne dedi acaba? benim de 35 hafta ama 5 ağustos dedi doğum tarihi için?
Mommi esraglrck 36+2 yim 15 Temmuz ile 30 Temmuz arası dedi ama ilk Doğum olduğu için Ağustos’a bile sarkabilir dedi 🌚
Semisko esraglrck bana da 7 Ağustos demişti önceden ama şimdi erken Doğum riski var bebek kanala yerleşmiş dedi
esraglrck Damla01 bende sezaryen istedim onun için de aynı dedi soramadım bir daha da benim hesaplarıma göree de 25 temmuz falan oluyordu
Damla01 esraglrck Aynen dogru hesaplamissin. bana sezeryan icin 25 temmuz dedi. Seninki sonuna kadar tutacak demekki 😊
Symazynp Semisko benmde kasılmalarım çok oluyo bebek de döndü 35+4 deyim sezeryan istiorm bakalm erken de gelse 37 yi görsem bi hayırlısyla 😊
ezgi1986 Symazynp biz de 35+5 iz. Dogum tarihi icin temmuz sonu agustos basi dedi doktorum. Bakalim bekliyoruz 🥰