Merhaba burda yeniyim 🤗 5 yaşında bir oğlum var şuan ikinciye hamileyim görünce yazmak istedim. Annelik gerçekten kucağına aldığın ilk andan itibaren başlıyo kendin bile şaşırıyosun nasıl böyle becerebildim diye . Öyle çok şey almanızı tavsiye etmem çok çabuk büyüyolar olmuyo bile giyilmeden kalıyo köşede 3 tane 40 lık takım olsa yterli bence onun dışında zıbın çok işinizi görecektir çok kullanışlı ama hepsini 0-3 ay almayın 😊 Emzirmekten korkmayın zaten o yeterince emiyo öyle saatlerce hic emmedi oğlum ama emerken uyudu yoruldu oynadı uyanıp tekrar yedi yani uzun sürmüşse bile bu yüzden uzun sürmüştür. Ben emzirirken göğüs değismezdim iyice boşaltırdı o süreçtede diğer göğüs süt toplamış oluyo daha sonrada süt toplayan göğsümü verrdim böylece boşaltmişta olurdum acımazdı ve yeterince doyardı. Hem iki göğsede alıştrmak lazım hep bir tarafı verince sonra diğerini istemiyo çünkü onu yemeyince süt kanalları tıkanıyo bu defa çekmekte zorlanıyo diye istemiyo mümkünse her öğünde sırasıyla olsun 😊 Gaz olayıda çok yaşadım soğuk su içmedim ayran çok içmedim nohut fasulye bunlar zaten gaz yapıo ayağımı ve sırtımıda mutlaka sıkı tuttum yaz bile olsa bunlara dikkat etmeyince baya sancı yaşadı oğlum o yüzden dikkat edince sorun yaşamadım. Ve bilmiyorum bendemi böyleydi tatlının dozunu kaçırınca tabiri caizse oğlum çatlıyodu o yüzden emzirdgim süre zarfında tadımlık yemekle avundum herşey evlatlarımız için aklıma bunlar geldi inşallah yardimci olmuşumdur. Herkese hayırlı doğumlar 😊 Tlfondan hızlıca yazdım yazım yanlışı varsa şimdiden af ola 🤗🤗