Yigithamzaninannesi 40 haftam doluyor 1 cm açılmam var sancılarım düzenli düzensiz evde başlatmak için doğal ne yapabilirim acaba bilgisi olan varmı kızlar ???
Mavigozunannesi Yigithamzaninannesi aynı durumdayım artık bisey yapasim gelmiyor herşeyi yaptım akışına bıraktım pazartesi suni verecek dr artık o zamana kadar gelmezse
Yigithamzaninannesi Mavigozunannesi doktor bana da yatış verdi yatmadım imza atıp çıktım korkuyorum açılma olur hissetmem diye sancılarım var düzenli çıkıyor dediler 7 8 dk da bir ama çok hissetmiyorum 😭
Mavigozunannesi Yigithamzaninannesi senin sancin varsa bu güzel bisey açılman hızlı olur bebek kendi gelir yada çok az suni alırsın hemen olur benim hiç sancim yok
Alihaktaninannesi Az önce bı postta okudum ada çayı hemen açılma sağlıyormuş sizde etki edermi bilmiyrm ama bı bayan bı bardak içmiş ertesi gün iki bardak içmiş ve 9 cm açıklıkla djguma gitmiş :)
Mavigozunannesi Alihaktaninannesi gerçekten mi hergun bir bardak içiyorum ama dr um 1 bardak tan fazla icme dedi😁
Yigithamzaninannesi Alihaktaninannesi ay ne güzel ya dur ben de içeyim 1 fincan inşallah faydalı olur 🤭😂
Nagihann23 Alihaktaninannesi Adaçayı gebelikte yasak değil mi? Emin misiniz. Emin olup doktora sormadan içmeyin
Yigithamzaninannesi Hiloss yapıyorum ama çok çabuk yoruyor ağrı yapıyor enerjim çok düştü bi kaç gündür niyeyse içimden hep yatmak geliyor 😂
Yigithamzaninannesi Mucizem00 enerjim düşüyor canım yapınca bir de ebe şimdi yapma yorma kendini 5 cmden sonra yap enerjiye ihtiyacın olacak dedi 😥
Yigithamzaninannesi Mavigozunannesi ama çok az canım yani açılma yapacak kadar değil gibi geliyor gidiyor korkuyorum o yüzden 😥
Hiloss Yigithamzaninannesi uyu dinlen canim o zaman bol bol demekki vücut dinlenmek istiyor insallah kolay olsun herşey senin için
Hiloss Yigithamzaninannesi unutmam canim Allah hepimizin yardımcısı olsun sen doktora danışmadan bitki çayı içme ne olur ne olmaz