Lovelies esra1907 aynen öyle bende ilke gebeyim. Ayaklrı artık tavana asıcam bu gidişle kan daha hızlı dağlıyor diyolar soğuk su bile fayda etmezmi hiç gece uykusu bile kalmadı bendee 😏
AYsegulusal melek013 kanda enfeksiyon kapmışsın dedi benimki tüp bebek kan sulandırıcı kullanıyordum kesti filan bebekle alakalı değil dedi ama tam da ne olduğunu anlamadılar yat demedi bana ama dinlenerek geçirmeye çalışıyorum sağlıkla gelsinler inşşalh
Sumbul35 30+2 olduk bizde ayaklarda agri oluyo genel olarak cunku cok hareketliyim yatmaya bi turlu vakit bulamiyorum ondan galiba vitamin kullaniyomusunuz siz merak ettm
Lovelies esra1907 hm ya varmı önerin peki ? Gece uyutmuo birde kıpır kıpır mahşAllah sabah 8 kadar ayaktyım 9 bck gibi uyku bastırıo öğlen 2 de kalkıyorum hep
esra1907 Lovelies vlla canım hiç uyuma derim o uyku bastırınca yada uyu ama çok az 2 saat falan sonra gece yatmadan duşunu al uykun gelir 😌
Lovelies esra1907 onu cok denedim ama olmuyor bitürlü😫 artık dogsada rahatlıkla uyuyablsem düşüncesindeym :/yastık demişti bi kaç kişi denedm cok iyi geldi ama bisüre sonra olacak gibi olmuyor
Lovelies esra1907 😂 ya tabi orası öyle ama işin ucunda gerim gerim gerilmek var 😂yüz üstü yatmak var😁