Dilek_58 Semrasem insallah. Saglikli olsunlar da. Varsin gec kavusalim. İgne serum ilac hersey yapildi ona ragmen devam etmis acilmam simdi de progestan nidigard hala devam ediyorum.
Naniii Bende by gun 30+0 oldum bel agrim var bide oturup kalktigimda yatakta donerken bacak aralarm makatimda agri oluyor sizdede oluyormu kizlar normalmi zorlaniyorum oturup kalktigimda acaba bunami diyorlar hamilelik agirlaşmasi
Deniziimmm Elwing6 valla canım dün kedinin ciğere baktığı gibi baktım havuza o iğrenç iğrenç adamları havuzda görünce tiskindim açıkcası hamileyken daha bi hassas olunuyor bence enfeksiyona karşı ama denize giricem
Zulal10 esra1907 bende 30+1 im oturunca baskısından heralde kalçam ağrımaya başladı.çok oturmamaya çalışıyorum.sizdede oluyo mu
Cypscubawoman Elwing6 ben de 28 haftalığım iki üç denize kez girdim bir sorun yok hatta rahat uyudum geceleri
Premsescik Cypscubawoman denize komple girebildinmi canım bnde haftasonu gidicm denize girme mikrop kaparsın diyorlar
Ipek34 Premsescik ben denize girdim çok rahatlattı beni ama çıkınca hemen islak mayo yu çıkardım hiç öyle oturmadım . Denizden kapmazsiniz mikrop ama islak kalmamaniz lazim havuza girmeyin
Cypscubawoman Premsescik evet komple girdim yüzdümde her girdiğimde yarım saate yakın ama Ipek34 gibi bende çıkarkenden hemen duşumu aldım mayomu değiştim öyle oturdum.
Ipek34 Beyazlale ayakta kalınca benim oluyor ya da yürüyünce. Sanki regl ağrısı gibi . Dinlenince geçiyor. Ama siddetli
melek013 AYsegulusal bende sizin gibi bakmama geçirdim neden dedi doktorunuz ilaç kullanıyormusun ben yatakta geçiriyorum
AYsegulusal melek013 kanda enfeksiyon kapmışsın dedi benimki tüp bebek kan sulandırıcı kullanıyordum kesti filan bebekle alakalı değil dedi ama tam da ne olduğunu anlamadılar yat demedi bana ama dinlenerek geçirmeye çalışıyorum sağlıkla gelsinler inşşalh
Tbaablyy 31+2yız bacak agrısı kasık agrısı maf edıo tabı sıcaklarda ayrı bir dert gece uykusu kalmadı bende😔
Lovelies esra1907 aynen öyle bende ilke gebeyim. Ayaklrı artık tavana asıcam bu gidişle kan daha hızlı dağlıyor diyolar soğuk su bile fayda etmezmi hiç gece uykusu bile kalmadı bendee 😏