Busrabora AyseTugba22 benım daha hissetmek için 1 ayım bile olabilir yani, hayırlısıyla olsun inşallah canım 🥰doktorum 18 de hafif hafif hissedersin demişti cevrenınde yorumları endişelendirdi tesekkürler canım❤️
AyseTugba22 Busrabora daha var guzum hissedersin inşallah 😋rabbim sağlık sıhhat versin cümle evladına
Busrabora Mrt benım doktorum 16 dayken 2 haftaya hissedersin dedi ama demekki kişiden kişiye değişen bi durummus bakalım hayırlısıyla ne zaman hissetcem🤰🏼🥰
Busrabora Modies ay daha baya bi beklemem gerek sanırım🙊🥰 ilk hareketi nasıldı dönme gibi yoksa el ayak hareketleri miydi☺️ Maşallah canım Allah bağıslasın🙏🏻
Modies Busrabora teşekkür ederiz dınk dınk die tekme gibiydi ☺️ Darısı başınıza sonra hiç durmuyor. Şimdi 32. Haftadayız belli oluyoe baya
Busrabora CerenAkbulut henuz hiç mi hissedemediniz yoksa ufak tefek hareketleri mi 23 ten sonra net oluyormus sanırım
Busrabora Mlssa benim doktorumda 18 19 gibi hissedersin dedi bakalım bekliyorum ☺️ Ayy maşallah Allah bağıslasınn canımm😁🥰
Busrabora Nur___ hangi haftada hissetmiştin en merak ettiğin hıckırığı😁 daha erken diyolar canım 21 22 23 te hissediliyormus net olarak
Busrabora AygyulSina evet öyle gibi oluyo bir de bi tarafımda sertlik olusuyo dün yattıgımda sol tarafımdaydı sanırım orası kabarık duruyordu digerine göre yada bana öyle geldi😌🥰
Nur0653 Busrabora aynı haftadayız sizinle bnde tam olarak hissedemiyorum bişeyler oluyor ama yani buradaki kişiler balon sakız patlaması vs bişeyler diyorlar açıkçası bnde öyle bir durum yok çok merak ediyorum nasıl oluyor
354425 Haftamda pıt pıt atıyodu şuan 17. Haftadayım net bi şekilde dışardanda gözüküyo rabbime şükürler olsun muhteşem bi duygu allah herkese nasip etsin 🥰
SevdaLinkaaa Ben de 22 haftalıkken hissetemeye başladım,her gebelik kendine özgü,kimseyi umursamayın.
Nur___ SevdaLinkaaa valla bıktım ya 3.ayında şu bu haftada hissedenler insan sorun aramaya başlıyor ister istemez, sağolun 🌼