TazecikAnne22 Hanımlar bebek arabası önerileriniz nelerdir? Beneto düşünüyordum ama vazgeçtim Travel sistem önerebileceğiniz bebek arabaları nelerdirrr 🤗🤗
Alarasel TazecikAnne22 beneto sakın alma. Travel bn tavsiye etmiyrm bnce ticaret dünyasının kandırmacası sallanıyo böylr hangi markayı denediysek mağazada puseti takınca falan prk sağlam gibi gelmedi bna ve 1 yaştan sonraki çocuk içinde çok küçük çok dar içi ayakları bile sığmaz. Puset ztn küçücük genelde aynı puset ölçüleri bu arada casualinki biraz büyüktü bnm gördüğüm. 5 6 kilo bebek düşünemyrm içinde yani. Yorumlar vardı sığmıyo 4 kilo öocugum vs doğru bncede görünce anlıyo insn zatn. Satıcılarda daha çok travel satmaya çalışıyolar bnce çok gereksiz cidden soruduğmda aynı kalite diyolar tam yatar çift yönlü yenidoğn kullanımına uygn ama trabel alın diyolar bnce daha sağlm ikinci şık daha uzun kullanışlı baston arabaya geçmk şart 1 bçk yaşndn sonra travellerda yani. Bu tabi bnm görüşüm. Ayrı oto koltuğu puset ikisi birarada olan bişi alınabilir yani çok pahalı da değil faha kaliteli olurdu.
Sasah1441 TazecikAnne22 benetto belediye dağıtmış gibi herkes de var🙈 Ayhan çocuk dan bebehome travel aldım daha kullanmadık ama çok arastırdım öneriler üzerine aldım bi arastır derim
Seyma94 TazecikAnne22 ben e bebeğin markası olan baby plus canyon aldım çok araştırdım herkes memnun ve uygun sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama bide caauel diye bi marka var eğer onu almasaydım e bebekten casuel alacaktım asla çok para vermeye gerek yok araba da bence
Nihanak Alarasel avantador safe line bebe ceyiz sarayi diye bir firma var cok detayli videosunu cekip anlatmislar youtube dan bakmanizi tavsiye ederim. Traveller icinde en guzeli en fonksiyonlusu bu bence. Ben de cumartesi gunu gidip alicam 😊
TazecikAnne22 Peki hanımlar beşik önerileriniz var mıdır onuda konuşalım konu açılmışken 😂 Alarasel Taneminci Mrssumi Ftmrt Kosem_Hanm aynenaynen Zeynep5 Eliffff26
Melike_18 Alarasel beneto kalkmış yani firma üretmiyo artık o yüzden garanti sorunu var zaten arabalarda sorunlu ben beneto düşünüyodum şikayet çok şuan
TazecikAnne22 Hanımlar söylediğiniz arabalar hep 2000 civarı 😊 biraz daha uygun bakıyorum diyim ben :)
Hbbe TazecikAnne22 İnstagram da elelebaby diye bi sayfa var takip edin internet siteleri de var ordan bakabilirsiniz ürünleri kaliteli ve çok pahalı değil ben almadım ama almayı düşünüyorum
melegin-annesi TazecikAnne22 canım ben Johnson bayb aldım şuanda indirimde 690 tl civarı bi fiyatı var puset ve yatak olmak üzere iki başlıklı
Ayse2973 TazecikAnne22 nuna öneriyorum çoğu marka ana kucağı ile uyumlu katlanınca küçük ihtiyacına göre değişir ben bagajda 2 çocuk arabası olacağı için tercih ettim kullanışlı fiyatıda uygun
Sasah1441 TazecikAnne22 ben yeni kullanmaya başladım bu proğramı o dediğin nasıl olcak bilmiyorum ki🙈
TazecikAnne22 Ben bugün baktım da Babyfox Starbaby ve Prava Bu 3 markayı önerdiler 1000tl civarıydı fiyatı Bu markaları biliyor musunuz hanımlar 🤗
Elifdikel TazecikAnne22 ben prava aldım ancak henüz poşetinde daha açıp denemedik 1150 tlydi :) daha Uygun fiyatlı satan yerde var
Duyguveminigi TazecikAnne22 cnm ya sunny baby marvel 1350 tl ama inceledim hem pratik hem guzel malzmeside iyi yada instgramda kanz bebe kartal sayfasi veya nokta bebe istanbul sayfasinda 689 tl ye bi tane kampanyali gelmis bu hafta ksmetse gdip o modele bakicam snde bi bak istersen jhonson baby tesla dye bi model uygun ve gzele bnzio
MrsG Zeynomasal4 casual hangi model acaba. Bende cadillac air düşünüyorum. Ama prego ile arada kaldım
ksnrkck TazecikAnne22 casual sonic kullanisli bi bebek arabasi tek elle acilip kapanabilir kullanimi rahat
Monna TazecikAnne22 kızıma casual cadillac almıştım gayet de memnun kaldım. İkinci çocuk olunca araba puset vb masrafı olmuyor 😊
Merve-Umit_ilkimada Baby plus canyon aldım ben internette de yorumları okudum memnuniyet çok var e bebek ürünü ve uygun 900 lira görüntüsü de güzel
Tugbanur Merve-Umit_ilkimada bende onu almayı düşünüyorum hem travel sistem.hem görünüşü güzel hemde fiyatı bütçeme uygun. Siz memnun musunuz. Bide e bebek in magazasindan mi aldınız yoksa internet adresinden mi sipariş verdiniz. Yani mağaza fiyatı da internetle aynmi
Sevda41 TazecikAnne22 travel sistemleri çok araştırdım setleri hiçbir bebek mağazası yetkilisi önermedi. Şansımıza sanırım satmak icin uğraşmadılar. Çünkü travel setlerdeki port bebe kısmı aşırı kullanışsızmış. Sebebi de kemerlerle ayar verildiği için belli bi mekanizması yokmuş. Buda bebeği aşağı çekiyormuş. Baya bi araştırdık ve sonucunda joie chrome bebek arabası ve onunla uygun olan puseti ayrıyetten aldık. Biz şimdilik memnunuz ve alanlarda bizle birlikte arkadaşlarımızdan kullananda var. Özellikleri arabasının takıp çıkartılıp çift yönlü olması tek elle açma kapama ve travel setlere göre hafif ve daha az yer kaplaması kendime başıma arabaya koyup kaldırabilecek türde. Uzun zaman kullanılacak bir araba. Travel set alanların hepsi yılı dolmadan yeni bir araba almaya geliyormuş. Buda mağazalardan alınan bilgi. Uzun oldu ama umarım faydalı olur :))
Kahraman35 Sevda41 biz de joie chrome aldık. Çok içimize sindi. Pusetini de ayrıca aldik. Bize de çok kişi tavsiye etti. Kullananlar çok memnun.😍