antigone Sevvaldal Arda hoca gerç Sevvaldal Arda hoca gerçekten çok kıymetli bi dr. çok sanslıyız yolumuz kesiştiği için..Aynen inş bebeklerimize sağlıkla kucağımıza alırız🥰🥰🥰Duam ve iyi dileklerim sizinle💙💐
Sevvaldal antigone Cok tesekkurler 🙏🙏🙏🥰 sizde saglikla guzel bir hamilelik gecirip saglikla bebeginizi kucaginiza alirsiniz insallah😊🙏🥰
Serpilsaltikalp Deniz25 17 bin Doğum için çok fazla değil mi? Bodrum Acıbadem 5.750 fiyat verdi. Oda süslemesi lohusa şerbeti vs vs de dahil. Bodrum Amerikan ise 3.250
Serpilsaltikalp Serpilsaltikalp tabi bu fiyatlar hastanenin sadece sezeryan Doğum ücreti. Doktorumuz dışardan
nagehann Serpilsaltikalp acıbademler il ilçe olarak farklı fiyatlar verebiliyor, istanbul çok daha pahalı
Ulku12 Serpilsaltikalp benimde doktorum dışarıdan gelicek ama hasteneyle anlasmalılar ekstra doktor ucredı odenıyormu oyle olunca gecen sordum bana hastanenın aldıgı fıyatı soyledı kendısı ıcın hıc bır belırtıde bulunmadı
Serpilsaltikalp Ulku12 evet. Bu benim ikinci gebeliğim. İlkinde hastaneye ayrı doktora ayrı ödeme yaptık. Doktorunuz tek bir fiyat verdiyse hastane ve kendi ücreti toplamıdır. Yinede siz bi sorun tekrar
Ebruemir LINDAMAY nedir bu fiyatlar Allah yardımcımız olsun. Bende özel muayeneye gidiyorum. Şafak hastanesinde doğum yapılacak sezeryan 2500₺ normal istersem 5000₺ istedi. Çünkü benim ilki sezeryan riski varmış 😞
Karga2020 Deniz25 Ben kavacık medistate de yapıcam ama daha fiyat hakkında bilgim yok. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?
Nursevincli Karga2020 merhaba bende orda yapıcam. Hangi hocaya gidiyorsunuz?? Cünkü hocalara göre değişiyormuş fiyat
AryaMina Yasosss doktor cihat murat var çok iyi doktor ve Bülent demir bu ikisi sanki özel sektörde çalışıyormuş muamelesiyle hastalarına yaklaşıyolarlar çok bilgili ve çok kibarlar
Aysenusta Pandabekleyenanne merhaba ne zaman fiyat aldınız acaba bana verdikleri fiyatlar daha azdı ve ocakta zam olacağını söylemişlerdi