Berdogan @Melikekocaman12 benim anlatamadığımı siz anlatmışsınız ağzınıza sağlık. özel muayenesine gittiğim doktorum ya amerikan hastanesinde yada fulya acıbadem de doğuma giriyor başka hastaneye gitmek için trilyon da versen gitmiyor. Amerikan hastanesi acıbademin çokkk daha üstünde fiyat çıkaracağını bildiğim için mecburen acıbademi onaylamak zorundayım. Ve halen ne ödeyeceğimi de bilmiyorum. Şimdi orada yapacağım doğuma sadece eşim ve kardeş gördüğüm bir arkadaşım (yardım amaçlı) katılacak. Eşime şart koydum ailelerimiz de dahil olmak üzere hiç kimseye haber vermiceksin dedim. Herkes toparlandığımda ziyaret için evime gelsin dedim. Ve sizin de söylediğiniz gibi son derece gereksiz bulduğum hastane odasındaki hazırlıkların hiç birini yapmıyorum kafama taç bile almadım. Fuzuli masraf ve gereksiz bir hareket geliyor bana. Şimdi siz söyleyin kime neyin havasını atıyorum ben?
Hava atıyo muhabbeti komplex gibi geliyor bana… şunu da çokkk iyi biliyorum ki imkanı olan herkes de en iyi hastanede doğurur. Haaa hiç hayatında Aplus bir yere gitmeyen insan oralarla devlet hastanesindeki muameleyi, ilgiyi, alakayı, rahatlık ve konforu aynı sanıyorda ondan sebep gitmem diyorsa o da onun dar kafalılığı ben bilemem.