gezentianne Hzlhakko Ama acıbadem sigortanın tek geçmediği yer Acıbadem hastanesi galiba ahahahha Çalıştığım kurumdan dolayı özel sağlık sigortam Acıbadem ama hep fiyat farkı cıkaran hastane de acıbadem
Hzlhakko gezentianne öncesinden yapılan sigorta şartlarınızı bilemem herhalde ben hamile kaldıktan sonra yaptırılandan bahsediyorum hani yok diyenler üzülenler için 👍
gezentianne LINDAMAY Haklısınz ama belki hiç durumu olmayan insanlar var devlet hastanesini bu kadar yerip özelleri bu kadar çıkarmamak lazım diye düşünüyorum.Devlet hastanesinde dogum yapacaklar da korkmasın.Çok şükür benim durumum 10-15 bin tl verip dogum yapmayı karşılıyor ama burada okuyup devlete gidenleri düşünüp empati kurdum,nacizane..
Tanem45 Akhisarda özel doğuşta yapıcam nasipse 1,700tl ilk kızımı yine akhisar özel Akhisar hastanesinde 1,300 tlye yapmıştım
Tugbardm Kocam bizim burdada 5 bin en iyisi sizce normal kontolleri devlette yaptırsam doğum için gitsem olurmu
Hzlhakko Tugbardm belli bir haftadan sonra başka doktor kabul etmiyor diye yazan arkadaşlar vardı bence post aç gerçekten bilgi sahibi olan yazar böyle göremez kimse
yigitalptb sevdicek valla bir arkadaş daha yüksek fiyat aldığını söyledi o yüzden bu hafta tekrar soracağım ben de. Benim 2 hafta içinde doğum. Biz bu fiyatı 1 ay önce almıştık
sevdicek yigitalptb yok siz 1 ay önce anlaştığınız fiyatla doğurursunuz sanırım ama mutlaka söyleyin 1 ay önce bu şekilde anlaştık deyin hayırlı doğumlarınız olsun inşallah darısı başıma 😊
Mscelik Meryu merhabalar ben de bu bahsettiğiniz sigortadan yaptırmak istiyorum ama çalışmıyorum.. biraz araştırdım çok fazla preseduru var... mantıklı mı sizce yani memnunmusunuz? Ödemeyi nasıl yaptınız mesela nakit mi yoksa taksitli bi şekildemi
Meryu Mscelik prosüdür mü 🙄 öyle çok meşakkatli işi yok ki. Hatta isterseniz mailorder ile bile işlemler tamamlanıyor. Zaten arıyorsunuz istediğiniz yere geliyorlar size anlatıyolar izah ediyorlar sonrasında tek çekim ya da taksit şeklinde ödeme yapıyorsunuz. Bizimle selami bey ilgilenmişti numarasını paylaştım az yukarda isterseniz arayın ilgilenir. Ben bu şirketi tesadüfen buldum abimin arkadaşı yaptırmıştı çok da memnun kalmışlardı
FahriyeTalip Deniz25 canım ümraniye çıkışında çamlıca medipol var orda 1800 tlydi en son bi git bilgi al ister sen
dze Emineyavuz_53 hiç sanmıyorum ben de gittim kendisine üzgünüm ama çok suratsız insan birşey sormaya çekiniyor o da zaten kendiliğinden birşey söylemiyor aynı hastanede Yavuz hoca var ben bu sebeple doğumumu onda yaptım
Kbrkrt Kbraydn_55 hastaneyle ilgili bir problem mi oldu ki.. bende pek memnun değilim ama mecbur evime yakın diye gidiyorum özel hastanelerin çoğu gibi maddi çıkarla çalışan bir hastane Allah yardımcımız olsun
Sarkac Alarasel canm izmire niye 5000 veryrsn bende izmrdeym konktaki ege sehir hastanesi uygn yani dahaa var dogma kknsmadm ama uygn hastne
Alarasel Sarkac çünkü aylardr bu drm takip ediyo ve çok memnunuz Allaha şükür bide cidden çok konforlu odalaro otel odası gibi iki gün kalıcam sonçta önmli yani dr da çok önmli