dze Emineyavuz_53 hiç sanmıyorum ben de gittim kendisine üzgünüm ama çok suratsız insan birşey sormaya çekiniyor o da zaten kendiliğinden birşey söylemiyor aynı hastanede Yavuz hoca var ben bu sebeple doğumumu onda yaptım
Karakirazsibel Deniz25 benim özel sağlık sigortam var ve bu süreçte gebelik rutin kontrolleri de dahil olmak üzere hiçbir ücret ödemiyorum
Ebrugozal Eyll_kuzu bu avrasya hastanesi dimi ? Hangi avrasyada birde muayne ve doğum ücreti ne kadardı ?
Gupsem86 Bende eskişehir acıbademe gidiyorum sezeryan fiyatları 7000 liradan başlıyormuş tabikide çok pahallı ama doktorumdan çok memnunum a++ hizmet var daha önce bel fıtığı amelyatımıda orda olmuştum çok memnunum 🙂
Hzlhakko Ozgemlym bende zaten arayıp Bilgi alınması gerektiğini söylemiştim Acıbadem kendi hastahanesinde geçerli olan başka yerde olmuyor 😁 Demir hayatta saçma ve ucuk rakamlı gelmişti 😞
Eyll_kuzu Ebrugozal Gaziosmanpaşa Avrasya Hastanesi muayene ücreti 100 tl normal Doğum 1.800 Sezeryan ücreti 2.400 tl
HiraNisa Deniz25 kizimi özelde 890 tlye dogurdum bir sene aradan gebe kaldim bin tele falan olmustur normal
Hzlhakko Emineemre yanlış Bilgi veriyorsunuz burada ben dahil kaç kişi yazdık Demir hayat iki can sigortası ve Acıbadem hamile kalındıktan sonra da özel sağlık sigortası yapıyorlar
Emineemre Hzlhakko ben bilgi aldığımda o şekilde söylendi sigorta firmalarını tek tek aramadım şuan dediğinizi bende araştırıcam
gezentianne Hzlhakko Ama acıbadem sigortanın tek geçmediği yer Acıbadem hastanesi galiba ahahahha Çalıştığım kurumdan dolayı özel sağlık sigortam Acıbadem ama hep fiyat farkı cıkaran hastane de acıbadem
gezentianne NazliMiran Acıbadem Atakent'te normal doğum uzman 10 bin profesör 12500 yanlış yazmış olmayasınız ben de acıbadem özel sağlık sigortalıyım
NazliMiran ElifKarata gezentianne yalnız sigortalarımız farklı. Dolayısı ile indirim oranları farklı. Ben allianz sigortalıyım siz hastanenin sigortası acıbadem..