Sulebrk Merve08 çok memnunum derya kanza gül doktorum sen söylemeden sormadan herşeyi sana anlatıyor tatlı dilli güleryüzlü esenyurtta oturduğuö halde oraya gidiyorum karşı yakadan gelen hastaları var
Esra_hiranur gulcan1221 ya her hastane illaki hijyen konusudur ben gayet normal buluyorum ha kalkip genisis se gidebilirim belki cok temzidir ama bütçem yetmez oraya
Minikuzum Alarasel 5000 binde cok deilmi canm ya tabi herkesin maddiyatina gore değişir de rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin insallah yavrunu 🤗
Alarasel Minikuzum Amin cnm herkesn. Yani çok aslnda ama eğer konforlu bi oda vs istiyosan ztn bu fiytlar var bidr drmuzu değiştrmk istemedk. 🤗🤗😀
zeynepbaglik Deletedmom0065 ben medical park esra hanımda düşünüyorum normal 3500 sezaryen 4500 dediler 🤷🏻♀️ Sırf doktor için oraya gidiyorum değiştirebilirim 🤷🏻♀️
Deletedmom0065 zeynepbaglik neden değistirmeyi dusunuyorsun canim memnun kalmadin mi hastaneden ? Medicalpark fatih mi
Nur_elif zeynepbaglik benim ikinci hamileliğim ilkinde de Esra hanıma gitmiştim şimdi yine ona devam ediyorum fiyatları çok evet ama sırf doktorum iyi olduğu için ve ona güvendiğim için gidiyorum
Lamelif Deniz25 geçen yıl sendika indirimi ile 1750 TL ödedik Medikalparka spinal sezaryen. Bu yılda doğumum var Ağustosda daha fiyat almadım yarın öğrenecem
Hardcandy Valla izmirde 3000ortalama bi özel hastane,1 gece kaliyosun odani vs susluyorlar,yenidogan rum bakiimlarida dahil.... Cok abarti bence fiyatlar,hepsinde sanci cekilmiyormu yahu....
Dlnbngl_12 yigitalptb canm hastane ismi tam olarak ney ve gittigin memnun kaldigin doktorun ismi ney aca doğum ucretleri ne kadar du sordugun da tam olarak :)
zeynepbaglik Deletedmom0065 evet canım medical park fatih.. ben esra hanımdan aşşırı derecede memnunum, hastane çok eski olduğu için devlet hastanesi havası var üstelik muayene ücretleri filan çok da ucuz değil yani, insan verdiği paranın karşılığını görmek istiyo 😂 o yüzden yani fiziki şartlardan yoksa başka bişeyini görmedim 🤷🏻♀️
LINDAMAY Busrabora @Deniz25 ortaya bir şaf attı sonra kenara çekildi ben de cevap bekliyorum 🤣🤣 benim gittiğim prof doktor muayenesi için 950 lira fiyat vermişler burdan biri öyle söyledi ben kendi muayenesinde 700 liraya muayene oldum. Acıbadem de uz doktorlar 700 liradır. Ben doğumumu orada yapıcam onun için hangi acıbademden fiyat aldın dedim ama arkadaştan ses çıkmadı. Fulya acıbademe gidicem orası kesin daha pahalıdır 😣
Deletedmom0065 zeynepbaglik anladim canim cihazlari falan eski galiba. Ben belki hijyen konusunda falan rahatsiz olmussundur diye dusundum korktum ondan. Peki baska hangi hastaneyi dusunuyorsun canim cevrede degistirirsen hangisine gidersin?