Nagihantilbac Sevey bu arada yazmayı unutmuşum 1 ay önce aldığım fiyat bilgisi hatta 900 liradan 1100 yapmışlar normal doğumu
Didemocak Miniklerim_ sen o ilçeden kipirdama öyleyse fiyatları ben normale 2500 vereceğim sezaryan da aynı
Kbrkrt HanifeCey medilife da ne kadar ücretler kime gidiyorsun canım ben orda burcu Betül e gitmiştim hiç memnun kalmadım
Kbr22 Deniz25 istanbul küçükçekmece rumeli hospital 1100 tl normal 1900 tl sezeryan 2200 tl isteğe bağlı sezeryan
Alarasel Minikuzum aynn öyle ama innaki drna güveniyosan valla bn acımıyrm bide konforlu odalar vs de 5000 bercz kısmetse doğumuma
Minikuzum Alarasel 5000 binde cok deilmi canm ya tabi herkesin maddiyatina gore değişir de rabbim saglicakla kucağına almayi nasip etsin insallah yavrunu 🤗
Etzel Deniz25 Ben demir hayat'ın özel sağlık sigortasından yaptırıcam 9 muayene tahliller doğum falan içinde 4 bin küsürdü. Şu an devlet hastanesi takipliyim kalp atışını duyayım sigortamı yaptırıcam. Öyle birşey bakabilirsiniz belki :)
Tugbaztrk Etzel anlaşmalı oldugu hastaneleri ben hiç begenemedim bende düşündümde, istanbul anadolu yakasında cok az hastane seceneği sunmuslar
yasamnidamom Etzel Sigorta maalesef yapmıyorlar , Her sigorta şirketi ile konuştum . Tanıdık bile soktuk ortaya yok dediler , Sigortadan önce 1 yıl gebe kalmaman gerekiyormuş. Siz nasıl ayarladiniz acaba ??
Etzel Tugbaztrk o sınırlılığı var evet. Ben avrupa yakasındayım Türkiye hastanesi düşünüyordum zaten, kapsıyormuş o bakımdan bana mantıklı geldi ☺️
Deletedmom0065 Ya tam konunun ustune yazayim bende istanbul avrupa yakasindayim Fatih civari var mi özel max.4 bin civari (sezeryan) hastane doktor önerisi. Yazan olursa cok sevinirim.
zeynepbaglik Deletedmom0065 ben medical park esra hanımda düşünüyorum normal 3500 sezaryen 4500 dediler 🤷🏻♀️ Sırf doktor için oraya gidiyorum değiştirebilirim 🤷🏻♀️
Nihanak Deletedmom0065 vatan caddesinde bezmialem vakif univ. Doc dr pinar.ozcan siddetle tavsiyemdir. Normalde dogumhaneye gidip kime.denk gelirsem o yaptirsin dogumu dersen 1200 normal sanirim 1500 de sezaryen demislerdi. Pinar hocaya yaotiricam dersen eger her kosulda geliyor ve normal sezaryen farketmeden 4.000 tl oluyor dediler. Ben de ona yaptiricam dogumumu 😊
Ebrugozal Deletedmom0065 bende normal doğum istiyorum doktorum halkalıda gidip gelirken canım çıkıyo birileeini bulursanız banada yazarmısnız ?
Tugbagulacan Deletedmom0065 Çapa’nın orda Deniz Temen Doğruyol özel muayenehanesi var Doğumuda çapa medilife da yaptırıyor gözün kapalı güvenebileceğin bir doktor kesinlikle tavsiye ederim 😊
Emreilknur5561 Deniz25 samsunda büyük Anadolu hastaneleri uygun 5 bini bulmuyor bile ama ben devlete gidiyorum