Asl_th Tlysfk kesinlikle beklemelisiniz adet tarihime göre 7+5 te kalp atışı duyulmadı gelişimi durmuş olabilir dedi doktor 10 gün sonra kontrole çağırdı. 4 gün sonrasında Acıbadem'de bir doktora gittim kalp atışını duydum gayet sağlıklı bir gebelik geç yumurtlama olmuş dedi. Sağlıklı gebelikler 🌸
Nurerdgn Tlysfk canim 6+4 de gittigimde sadece keseyi gordu doktor 8. Haftada bebegi ve kalp atisini duyabildik hemen kurtaj demesi sacma olmus bencede baska doktora da git Allahim korktuguna ugratmasin
Tlysfk Kızlar doktordan geldim ve herşey gayet normal dedi. Hatta sabah 3.5mm olan bebek 3.7mm olmuş. Haftaya tekrar gideceğim. Kesem bebek herşey normal dedi geç döllenme olmuştur Benm bebeğimde öyle oldu sen bu günü unut dedi kadın🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Betbet Tlysfk yaa inanilmaz sevindim az once senden esime bahsediyordum bizim yasadigimziin aynisini yasayan biri var diye o bile dedi pes etmesin baska doktora gitsin yaz hemen falan diye cok sevindim canim
hulyafatmadmr Tlysfk merhabalar. Yazalı bayağı olmuş ama sormak istedim. Devamında sağlıklı bir gebelik geçirdiniz mi? Kalp atışı duyuldu mu?
Marguerite Seherr kötü düşünmemeye çalş canm ibşallah duyarsın Allah bebeğinizi size bağışlasn sağlıcakla ibşallah belli olmaz hiç bakarsın bi sonraki gidişinde duyarsınız 😌