Fatmanurozgr Gamzebyr Bir Hafta Sonra Kontrlm var gecn ay gittgmde suyumun biraz fazla oldgunu sınırda oldgunu söyledi biraz yedklerne dikkat et özllkle yaz meyveleri kavun karpuz ve çikolata bunları azalt önmzdeki ay baklm ddi 1 hafta sonra baklm ne olck 💁♀️
A_S_K Gamzebyr 25 haftalığım doktorum izinde dönmesini bekliyorum. 28 haftalık falan olucam o zaman yaptırıcam.
DeryaKuzusu ilkanneilkbebek sonuçalr uzun mu sürüyor ? ben de bu sabah yaptırdım ama henüz onaylanmadı diyor sitede.
elifayse 23+6 olduk bu konuda doktorum daha bişey soylemedi , kizlar benim bi sorum var bu haftalarda kasik agrisi falan normalmi bir tek bendemi var?
Fatmadmir elifayse bende 22+4 2 gundur bendede ara ara kasık agrisi oluyor cnm normal sanirim bu haftalarda oluyormus 🤲
Medineeeee Ilk oglumda da yaptirmadim simdi kizimda da yaptirmadim ..hicbir testide yaptirmadim doktorumda benimlr ayni fikirde bi problem oldugunu duydugunuzda alfirmayacaksaniz Allahtan gelen kabulum diyosaniz yaptirmamaniz i anlıyorum dedi.
Leylaacl Medineeeee şeker yükleme testinin bebegi aldirmakla ne ilgisi var ki egerki gebelik şekeri varsa diyet yapilacak hepsi bu bence bazı şeyler önemli 💕
bridetobe Medineeeee aldırmak ne alaka zaten şeker yüklemesi 24-28 arasında yapılır Bebek bu haftada alınma gibi durumu söz konusu bile değil . Bebeğin sağlığını ciddi etkileyen bi şey bu . Erken Doğumu bile tetikliyor . Anne ve Bebek icin yapılması hereken bir test
Medineeeee Bizde 20+5 deyiz fakat iki hafta onden gidiyoruz ..harekrtlerini artik iyiden iyiye hissediyorum sizler ne durumdasiniz😍
Fasulyeveannesiii A_S_K 26. Haftaya kadar yapılıyor diye duydum ama sen yine de bir araştır canım yanlış olmasın şimdi yaptırıp sonuçlarını watsaptan atabilirsin devlette yapıyorlar hatta kadın doğumcu da aynı yorumu yapıyor sonuçlar ortada zaten
Gamzebyr wishoflove kuzum bende bugün yaptırdım açlıktan mı olsa gerek ya da şekerim Yükseldi eve gelince ellerim titriyordu artık
Muallimehanim Gamzebyr Haftaya gidicem doktora. İlk önce açlık tokluk kanıma bakıcak. Gerek kalırsa yükleme yapıcak
Eceguldemir Gamzebyr çok güzel olurdu ama numara sorun ya bi arkadaşımın vardı hatırlıyorum Doğum ayı gelince herkes Sırayla Doğuma gitmişti her gün bi Bebiş fotoğrafı paylaşılıyordu çok hoştu
espalp Gamzebyr yaptırdım canım. 75 mg içtim. 2.saat tokluk değerim 150 olması gerekirken 165 çıktı. Diyet yapıp yediklerime dikkat ediyorum