Denizkasall Sohretkural evet belim ve kasıklarım ağrıyor gibi kramp mı desem bedesem bilemesim ara ara gelip gidiyor ama göğüslerimde bir şey yok
Sukeynahafsa Sohretkural Dün qece resmen sancıdan kıwrandım durdum, ben adet öncesi hiç böyle bi ağrı çekmemiştim. Normalde sancım olunca 1 saate kdr adetim başlardı. Adette olmadım, sancım da dindi
Denizkasall Sohretkural üç gün önce erken gebelik testi aldım 35 liraya çıkmamıştı öylesine yapmak için aldım çıktı
Sohretkural Denizkasall sabah yapmaya niyetim var ama çokta kararsız kaldım tekrar negatif çıkarsa diye tabi Hersey allahtan🙏
Denizkasall Sohretkural evet belli olmaz ayın dördünü bekleyelim bende o gün kan vericem sende kan ver istersen daha net olur ama yine tes yap belki belli olur
Denizkasall Sukeynahafsa bende öyleydim amannn dedim alayım yapayım nasılsa alıştım negatifi görmeye diye silik çizgi görünce şok oldum direk kan vericem
Sohretkural Sukeynahafsa dün benimde kasık agrım vardı normalde adetten 1 hafta öncesinden başlardı sancım bu ay hiç öyle bişeyim olmadı. Ama dün test yapıp negatif çıkınca bütün hevesim kırıldı ☹️
Denizkasall İnşallah gebelik vardır bende çok istiyorum çokta hevesliyim yaşımda küçük 23 yaşındayım tecrübede yok sizlerden edindiğim bilgilere göre haraket ediyorum hepiniz sağolun
Denizkasall Sohretkural biraz daha sabır ya benimde adetime üç gün bar bakalım bende bekliyorum emin olmak için eşime felanda söylemedim daha emin olunca artık söylerim🙈
Sukeynahafsa Sohretkural yok yok kırma hewesini dua et, ben bqn qittim saqlık ocaqına yapmadı test, bekle dedi. Erkenden yapınca deqerler düşük oluo, herkeste qörünmeyebilio dedi
NihanMine Denizkasall ben de Eylül’de düğün yapmıştım ama nikahım Temmuz da yani 1 sene diyelim 😂 7.ayımda hamile kaldım işte 14+2 haftalığım şuan 😂
Sohretkural Sukeynahafsa insallah hepimiz hamişizdir 🤰😍 bekleyelim bakalım görelim. Sabah sende test yap bende yapayım 😂