19401940 Denizkasall bence uygulamalara göre denemeyin hayal kırıklığı oluyor bizde 7 ay uygulamaya göre denedik olmadı bu ay ovulasyon testi ile denedim hemen hamile kaldım
NihanMine Denizkasall valla ben ikinci çizgiyi gördüm muhtemelen var 😍😍 yarın hemen kan yaptır geçmesini bekleme ♥️♥️♥️ Buraya da yaz mutlaka 😘
Denizkasall Sohretkural yap bana da haber ver lütfen bende testi iki gün sonra tekrarlıyıcam doğrumu değil mi anlayamadım 😩
Sukeynahafsa Sohretkural Ve bende yen sabah yapayım, bklm neler olacak. Varsa ztn bi qün öncesinden de belli olur
Sohretkural Denizkasall canım bence artık hiç Test yapma direk yarın sabah saglıkocagında kan ver sen. Tamam canım haber vericem. Dün yaptım ama negatif çıkmıştı
Pukhett Denizkasall ister inan ister inanma da içimden o çizgiyi göreceğini hissettim ben Denizkasall bunda silik çıktıysa bence erken gebelik al bi de ondan net olur ama çizgi var bencede
Sohretkural Denizkasall ben senin yerinde olsam erken gebelik testi alır hemen yaparım o zaten varsa hemen gösterir canım
NihanMine Denizkasall muhtemelen çıkar ama geç döllenme vs olduysa çıkmaya da bilir ama şansını dene derim zaten 3 günün kalmış inşallah vardır 😍
Denizkasall Sohretkural sabretmemiz lazım şu an beklememiz lazım emin olmam için adetimizin geçmesi lazım aramızda bir gün var beni haberdar et test felan yaparsan
Kbradmrdg Denizkasall ben 7 gün kala yapmıştım çıkmıştı canım erken gebelik testlerinden dene İnşAllah gönlüne göre sonuç alırsın❤️🙏🏻
Denizkasall Sukeynahafsa bende öyleydim amannn dedim alayım yapayım nasılsa alıştım negatifi görmeye diye silik çizgi görünce şok oldum direk kan vericem
Denizkasall Sohretkural üç gün önce erken gebelik testi aldım 35 liraya çıkmamıştı öylesine yapmak için aldım çıktı
Sohretkural Denizkasall sabah yapmaya niyetim var ama çokta kararsız kaldım tekrar negatif çıkarsa diye tabi Hersey allahtan🙏