Anneyimmmmm 1665 gecikmiş minik 😊 olur olur sen kendini hep normal doğuma odakla. Bol bol hurma ye yakınlarından dua iste. Rabbim daraltma genişlet de hep Allahın izniyle normal olur 🙏
1665 Anneyimmmmm inşallah kendimi başından beri hep normale odakladm ama işte suyum da azalma var biraz stres yaptm
Anneyimmmmm Hilall2610 maşallah canımm akıllı olacak bıdık 😊❤️ benim de hiç ağrım sancım olmadı şu zamana kadar millet yanıyor ben üşüyorum merdivenleri seke seke çıkıyorum hala ama gel gör ki tek sorun ters 🤷♀️😀
Baharbhar Dilekulgtt bende kafası sanıyordum kontrole gittim meğer poposuymuş :) ben ayırt edemiyorum valla kafası poposu diye
Dilekulgtt Baharbhar muaynede doktorum gostermisti orda oldugunu tabi bi hafta gecti durum ne bilmiyorum suanda hala kafasimi yoksa dedigin gbi popomu persembe gorucem ☺
N3F3RT4RI Anneyimmmmm benim miniğim 37 den sonra döndü, bizi de şaşırttı. Ama çatım uygun değilmiş bunu öğrendim, o yüzden şimdilik 12 temmuz da sezeryan görünüyor.
Anneyimmmmm N3F3RT4RI yaa inşallah benimki de öyle döner ama bazen de olmayınca olmuyor işte canım olsun sezeryan da olsa farketmez yeter ki sağlıkla kavuşalım 😊
Pier Anneyimmmmm bu arada bebek hareketleri nasıl? Benimki bir gün çok tepinirse ertesi gün duruyor. Sizde nasıl?
Anneyimmmmm Pier benimki gün içerisin de neredeyse yok denecek kadar az hareket ediyor. Sadece Bi yerde toplanıyor bu. Öyle tekmeymiş falan ben 3u haftadır hiç yaşamadım 🤷♀️ garip ama doktor da normal dedi
yigitalptb Anneyimmmmm ben 37+3üm şimdi kontrolden çıktım. Nst'de sancı yok ama çatı muayenesi yaptı 1 cm açıklık var dedi. Heyecanlandım 😀😀😀 çatıyı haftaya bekliyordum ama enfeksiyon var mı bakalım diye çatıya alınca baktı. Hiç beklediğim korktuğum gibi değilmiş çok kolay oldu.
Anneyimmmmm yigitalptb sevindim canım ne güzel kolay olmuş 😍 ay hadi bakalım sağlıkla gelsin zamanında inşallah 🤗
Dilekulgtt Anneyimmmmm ben gittim hastaneye cnm 37+1 donmustu bebegim sol tarafa yattim hep sende dene
Busraturkmen Tahmini iki hafta sonra kucağımda inşAllah kızım 🌸 sancılarım geçen haftadan beri sıklıkla devam ediyor, haftaya çatı muayenesinden sonra kesin netleşecek çok heyecanlıyım 🥰 bebeğin başı aşağı pozisyonda normal doğum olacak inşAllah ☺️
Anneyimmmmm Elifertan inşallah birden pat diye geliverir plates yap canım nefes egzersizi yap çabucak gelsin 😀