Bsra_95 AygyulSina anlamadım herşeyi anne çekiyo diye babanın hiç bişeye hakkı yok mu ?🙄 annenin hakkı oldugu kadar babanın da hakkı.
AygyulSina Bsra_95 uzgunum ama yok bence en azindan isim konusunda erkekler senin cektigin yuzde birini bile çekmiyor. Bi zahmet o hakta kadinlarin olsun diledigimiz gibi koyalim istedigimiz ismi
AygyulSina DemetDigesu arkadasimin oyleydi buyuk annesinin ismini tasiyordu ve ben çocuğuma koymicam diyordu
Anneyimmmmm AygyulSina Türkiye de hala annemin ismi olsun babamın ismi olsun diye tutturan kocalar olduğu için anneler de 2.ismini bari ben koyayım diyor yazık 😀 çoğu bu yüzden çoğu da ileride hangisini beğenirse onu kullansın diye yada 2 isim arasında kararsız kalınıyor iki isim konuluyor 😊
AygyulSina Bsra_95 valla ismi ben buldum begendim esimde onayladi hos onaylamasa yine benim istediğim olurdu
Nagihann23 Çocukta tek başına oluşmuyor bende eşimin istediği ismi sevmiyorum ama o da babası sonuçta ve hakkıdır diye düşünüyorum. Bizde hem onun dediğini hem benim dediğimi koyacağız. Bir öğrencimin 3 ismi vardı😂 Tercih meselesi yani
Bsra_95 Nagihann23 bunu demeye çalışıyordum işte. Annenin görevi bu zaten ama ben cok biliyorum karı koca bi çocuğunun zorluklarını beraber üstünden geliyorlar o yüzden onun hakkı yok diyemeyiz anne evladıysa baba evladı aynı zaman da :)
Nagihann23 Bsra_95 Yani bizim nasıl isim hayallerimiz varsa eşimin de hayali çocuğuna başka bir isim koymak. Elinden alamam ya hakkını. Bu biraz da saygıdır. Eşin sonuçta.
Bsra_95 Nagihann23 Kesinlikle cok haklısın herşeyden önce saygıdır. Az önce Ki konuya bu yüzden enteresan dedim. Alkışlar sizin efeniiiim :D