Dilaramerve Ays007 çok kimse yok burda alanyadan canım bende çok yazdım ama kimse cevap vermedi açıkcası nerde oturuyorsun
Ozgehasan Gksu86akkc Merhaba bende ona gidiyorum çok başarılı ve ilgili bende memnunum bi sorun var doğum fiyat bilgisi aldınız mi acaba ?🙏😊
Gksu86akkc Ays007 Anadolu hastanesi devlette asla sira gelmiyor esin ile iceriye girme sansin yok ben zaten calisiyorum surekli randevu ayarlamam imkansiz di. Ama gece agrim da olsa kasintimda olsa Dr mu ariyorum rahatlatiyor sagolsun
Dilaramerve Bende alanya başkent hastanesine fatih beye gidiyorum kesinlikle tavsiye ederim canım ben çok doktor gezdim denemeni tavsiye ederim 🙂
Ays007 Dilaramerve Antalya merkezde oturuyorum ama Alanyaya taşınıcam doğum orda olucak ben devlet hastanesi arıyorum ama önerdiğiniz yer devlet mi
Ays007 Nesli07 Antalya merkezde yaşıyordum hayatım Kepez devlet hastanesine gidiyordum 1 2 ay sonra Alanyaya taşınıcam orda olucak Doğum
Gksu86akkc Nesli07 aynen en iyisi ozel Dr cunku halden anliyor anlatiyor tabi dogru hastane dogru Dr Devlette sira yok
Gksu86akkc Nesli07 benimde eltim onda dogum yapmisti ama ben tevfik beyi tercih ettin tecrube ve eski olmasi bana cok guven kattigi icin ve hic bir zaman üşenmeyip destek oldugu icin
Cansumira Ben Mahmut çoşara geliyorum canım memnunum her zaman ulaşabiliyorsun Güler yüzlü tavsiye ederim