Merhabalar. Dün denizde üşüttüğüm için doktora gittim. İshale benzeyen karın ağrısını yapan bir gün geçirdim. Doktor aynı zamanda üşüttüğümden idrar yolu enfeksiyonuda olduğumu söyledi. Kanamam olmadığı halde 3-4 gün progestan ve magnezyum kullanıp bırakmamı söyledi. Kasık ağrılarının sancıların düşük yapmasını engeller dedi. Kanama dışında progestan kullanan oldu mu? Bu doktor tatilde gittiğim bir doktor olduğu için biraz huzursuz oldum. Kendi doktorumda canı ne zaman isterse o zaman yazıyor.

ekara benim hiç kanamam olmadı düşüğü engellemek için gebeliğin başından beri progestan iğne kullanıyorum canım korkma tedbir amaçlıdır

Benimde hic kanamam olmadı ilk baslardan beri kullandım fitil olarak önlem amaclı hatta doktorum dün kesti daha gerek yok dedi 10 haftalıgom

ekara ben şuan erken Doğum riskim olduğu icin kullanıyorummm 🤦🏻‍♀️Geçmiş olsun 🙏🏻

ekara 19. Haftamdayım Kanamam oldu diye verdi doktor... kanama dışındada rahim kaslarını kalınlaştırmak için kullanılıyor. Enfeksiyon bebeğe zarar verebilir doktorunuz önlem amaçlı vermiştir 😊 . Ama bende çok akıntı yaptı sizde de akıntı oldumu ? 😞

madl41 teşekkür ederim. Dün kullandım ama akıntı olarak arttığını farketmedim henüz🤔Belki sürekli kullanımda oluyordur🤨

ekara benimde 3. Günüm bugün arttığını farkettim ama temiz akıntı yani sarı yada yeşil değil enfeksiyona benzemiyor 😊

ekara kanama olmadanda kullanılıyor kuzum, bebeğin tutunmasına yardım etmek için

Çoğu saman enfeksiyon görüldümü progrstan veriliyor. Bende de vardı. Dr um başlattı tekrar progrstana. Bebekte bi sıkıntı yok ama tedbir amaçlı dedi.