Merhabalar. Dün denizde üşüttüğüm için doktora gittim. İshale benzeyen karın ağrısını yapan bir gün geçirdim. Doktor aynı zamanda üşüttüğümden idrar yolu enfeksiyonuda olduğumu söyledi. Kanamam olmadığı halde 3-4 gün progestan ve magnezyum kullanıp bırakmamı söyledi. Kasık ağrılarının sancıların düşük yapmasını engeller dedi. Kanama dışında progestan kullanan oldu mu? Bu doktor tatilde gittiğim bir doktor olduğu için biraz huzursuz oldum. Kendi doktorumda canı ne zaman isterse o zaman yazıyor.
progestanı ne için kullandınız
ekara benim hiç kanamam olmadı düşüğü engellemek için gebeliğin başından beri progestan iğne kullanıyorum canım korkma tedbir amaçlıdır
Benimde hic kanamam olmadı ilk baslardan beri kullandım fitil olarak önlem amaclı hatta doktorum dün kesti daha gerek yok dedi 10 haftalıgom
ekara ben şuan erken Doğum riskim olduğu icin kullanıyorummm 🤦🏻♀️Geçmiş olsun 🙏🏻
deletedmom832 teşekkür ederim
Çoğu saman enfeksiyon görüldümü progrstan veriliyor. Bende de vardı. Dr um başlattı tekrar progrstana. Bebekte bi sıkıntı yok ama tedbir amaçlı dedi.