Ahmedinannesi MerveKontakay ilk defa duydum çok güzel kokuyor sanırım🙈ama ben daha yataktan kalkmaya fırsat bulamadan kusmaya başlıyorum canım yani uykumdan öğürerek uyanıyorum😔
MerveKontakay Ahmedinannesi bende öyleydim doktorum önerdi gece yatmadan da duş alabilirsin 👌🏻 Yanında sabah muz bulundur uyanır uyanmaz ye😋
Obsesifk Mrve26 yaptırdım bugün gayette rahattım 75gr çok hafif midem bulandı onda da dışarı çıkıp hava aldım geçti bünye meselesi demek ki 🙂
Mrve26 Obsesifk AYNN KUZUM YA KORKULACAK HİC BİSEY YOK HATTA KİZ BANA KUTUYU VERİNCE ABLA CİK DİSARİ 5 DK İCİNDE İC GEL DEDİ BURASİ SİCAK SEKER OLDUGU İCİN MİDEN BULANABİLİR DEDİ BENDE OYLE YAPTİM HİC RAHATSİZ ETMEDİ 😉
Obsesifk Mrve26 soğuk olsa daha rahat içeriz dedim bende ılıktı çünkü soğuk varmış ama çok soğukmuş tutamıyorum bile dedi 😊
Mrve26 Obsesifk ahahahah bende aynisini soylemistim oda abla sen bunu ic soguk var ama cok soguk dedi kiz bendeehh iyi bari demistim 😂😂😂
Mrve26 Obsesifk bu arada bisey sorucam konuyla alakasiz ama profilime resim koyamiyorum nasil koydun banada soylermisin bende koysam ugrasiyorum ugrasiyorum olmadi
Obsesifk Mrve26 profiline gir artı işareti olacak ona tıkla fotoğraf seç kütüphaneden ama fotoğraf kalitesi çok yüksek olunca yüklemiyor ben mesela arka kamerayla çekilen fotoğrafları yükleyemiyorum bide öyle dene düşük kaliteli
Ahmedinannesi Ben de bu bugün bi cesaret gidip yaptırdım ve çok mide bulantısı yaşayan biri olmama rağmen çok kolay geçti çok şükür☺🤗
Mrve26 Ahmedinannesi bak bukadae korktuguna deymedi be gordun mu bide ben kusucam dayanamicam diye korkuyodub 😂😂😘😘
Mrve26 Minnosunannesi ewet her bunye bir dehil bide yuksek ml litreler var onlar agir geliyo bazi gebelere
Mrve26 Hazirana yine glikoz ama onceden gebelerde saf seker yukleniyordu ve bunu icmek daha zor oluyodu simdi baya bildigin meyvali soda gbi veriyolar o daha kolaylikla iciliyo mide bulantisi yapmiyo
Hazirana Elmali soda gazoz falan yazmissiniz glikoz vermiyolarmi acaba artik glikoz igrenc bence tatliyi sevmedigim icinmi bilmiyorum arkadasim bayilmis ama glikoza😂😂
Ahmedinannesi Hazirana bana çilekli gazoz gibi birşey verdiler hazır kutuda gazlıydı bide seve seve içtim😅
Mrve26 Ahmedinannesi ben demitim canim hic bi skinti yok mide bulantisi yok gayet hersey normal seyrinde oluyo diye 😘