Eliii asıl sen Gecenin bu saatinde beni tekrar tekrar sinirlendiğin için kendine bak, git nereye şikayet ediyorsan et, tekrar baktım yorumuna ne güzel de haklı görmüşsün kendini ya salak mı senin karşındakiler. Daha sigarayı bırakamıyorsun yazık o çocuğa demek Türkçe bilen herkesin anlayabileceği bir cümle, hiç yazık çocuğa dedim deyip masumu oynama. Çünkü senin kurduğun cümle her aklı Selimin anlayabileceği üzere sen ona daha neler yaparsın demekten başka bi şey değil. Bi siz hamilesiniz biz baba olucaz zaten, millete istediğinizi deyin biri yaptığınızı yüzünüze vurunca ben ne dedim ki kötü bi şey mi dedim ayağına yatıp oradan tehdit et, yemezler. Korktuğumu sandıysan yanılıyorsun! Şikayetini yaparkende belirt Ankara’da yaşıyorum herkese açık bi platform olmasa kimlik bilgilerimide verirdim, bende senden hamile bir annenin psikolojisini bozmaktan, ona hakaret etmekten şikayetçi olucam, eğer seninkinde hakaret yoksa bence kirli ağız demekte de bir hakaret yok, nasıl algıladığınla ilgili.