Nur___ Zeyneb96z nedemek canım can taşıyoruz içeride büyüyor bebişler bunlar olacak normal yeter ki çok uzun sürmesin ve dinlenince biraz geçsin 🌼böyle böyle doğuma gidicez inş 🙏🌼
Zeyneb96z Berna3434 hadi ya aynen bende öyleyim korkdum bi ara baya kafamdan cıkmıyor bazen sıcak oluyor napıyım hormonlar karışıyor Allah yardımcımız olsun inşAllah ya
Zeyneb96z Sevkoo aynen bendede öyle oluyor altdan sancıyor neden oyle oluyor belki cocuk buyuyo ondandırmı ama bacaklarda kramp tualete gidince bazen oluyor
Sevkoo Zeyneb96z ya benimde kramplarim var bacaklarda o genelde magnezyum eksikliginden olurmus kontrolume daha var soyleyecegim magnezyum eksikliği çatı ağrısı da yaparmış büyük ihtimal ondan
Zeyneb96z Esrac kıpırtılar iyi hoşda ama bu hafta sanki diğer haftalardan farklı bi az sancı idrara sık qitmek sonra afedersin gaz olması yani durumlar karışık belkide 5 ayın son ayları
Zeyneb96z Ecmelinannesi sen bizden büyüksün haftalıkda o zaman)))masAllah sağlıkla kucağına al inşAllah peki 20ci haftalar falan nasıldın?yani karnın buyudugunu nasıl hiss ederdin nasıl şeyler oluyor
Ecmelinannesi Zeyneb96z 20 haftalarda. Daha rahattım kendimi hafif hissediodum 😂şimdi ise ağırlaştım ağrım oluyor arada 20.haftalarda agrım olmazdı ıyidi yani
Zeyneb96z Elifikraveannesi maşAllah sağlıkla inşAllah 🙏🏼Ben bazen mesela bebek tekme atıyor guzelce bazen kafam karışıyor bu haftalar sen soyledigın gibi dönemiyosun ağırlık falalar oluyor anlamıyosun iyimi kotu şeymi oluyor
Zeyneb96z espalp kaç haftadasın?aynen bendede bugun beni cok arkadaşlarım görmemişdi şok oluyordular😅
Zeyneb96z Ecmelinannesi iyi guzel insandan insana deyişiyor belkide ondan hayırlısı inşAllah olsun herkesde🤗
Nurcannedom Zeyneb96z Yarın 28 haftalık oluyoruz insallah Allah a sukur hic bir sıkıntım yok krampmiş karinda agriymis sadece tuvalet sıkıntımız var onun dışında her sey mukemmel 🤗
Zeyneb96z Nurcannedom şükür iyilik olsun gelen hafta doktora gitmeliyim zaten o zaman ogrenirim inşAllah🙏🏼
BirVeraAnnesi35 Zeyneb96z yoo bende karnım cok gergin olur canım acır gibi düşünüyordum ama insan vücudu okadar mükemmel yaratılmış ki herşeye uyum sağlıyor😊tuvalet ilk günkü gibi hep var hep var ağrım hiç olmadı çok şükür ama hareketleri hissetmek inanılmaz bir duygu😊🧿
Zeyneb96z BirVeraAnnesi35 inşAllah hep iyilik olsun herekese yardımcı olsun 🙏🏼Bendede o kadar agrı falan diyil hep olmuyor şükür sadece kücük sancı falan oldu bu hafta takıldım bende karın büyüyormu ondanmı boyle seyler düşündüm
Hnfe Zeyneb96z 24 haftalik olduk karnimda catlama cok bacaklarima.kramp giriyo tuvaletim cok geliyo kasiklarima.baski yapiyo ve surekli hareket ediyo simdilik bnden bu kadar😃
EbruEgemen1123 22+3 bugün çok ciddi sert tekmeler hissettim daha da kuvvetleniyor hareketleri çok hissedilir oldu. Bişeyler yiyince özellikle coşuyor. Göbek daha belli olmaya başladı. Ben bu zamana kadar 81le hamile kaldım şu an 83kgmım. Acıkma oluyor sık sık
Zeyneb96z EbruEgemen1123 aklımda kalmadı kac kilo olmus))aynen bendede tekmeler artıyo bi qarip oluyorum))ama guzel hissler şükürler bunada Allah herkese yardımcı olsun
Zeyneb96z Sevkoo aynen bence banada doktor magnizum soyledi gelen hafta inşAllah gidicem Allah herkese yardımcı olsun🙏🏼
Zeyneb96z espalp belki sana oyle geliyor sıkı şey giyinsen bilinir bence))en iyisi oyle ya cocuga gitsin yediklerin kendine digil
Nurcannedom Zeyneb96z Canım normaldir endişelenme aşırı agri kanama vs olmadikca olur o kadar hamilelikte vucudumuz bir suru degisiklik geciriyor sonucta tabi doktoruna da sor
G15 Zeyneb96z benim karnım kocaman oldu 21 haftalik hamileyim . Ağrılarım çoğaldı. Riskli gebeligim var yatarak geçiriyorum o yüzden kilo çok aldım 6 kilo aldım .. idrarımi yapamıyorum çok rahim büyüdükçe mesaneyi arkaya itiyor sanırım. 2 litre su içebiliyorum anca çünkü hic terlemiyorum tuvalet harici yataktan çıkmıyorum . Senin ne endişen var.