limoncicegi Ozge3747 ben böyle hareketlerini çok şiddetli hissedince batma falan da vardı onun için şüphelendi galiba ama bambaşka bişey çıktı
Ozge3747 limoncicegi Zaten rahim ağzı kısalığı da batma, bel ağrısı ve sancıyla oluyor genelde. O yüzden şüphelenmiştir büyük ihtimalle. Sağlıkla kucağınıza alırsınız umarım ☺️
Nur9286 limoncicegi belki de hareketim yüzünden olabilir ama çok aşırı bi hareketim de Yok aslında normal herkes kadar ev işi çocuklar felan
Pnrarvn Nur9286 rahim ağzımda dikiş var erken doğum yapmamam için önceden kayıplarım olduğundan dolayı
Esramese Nur9286 erken dogum riskiyle bu zamana kadr geldik benim dogurasm var artk birakmiyolr 😂 kuveze faln duser diye son haftalrda kilo alimi durdu en son 2250di 😔
Nur9286 Esramese aman doğurma canım gününde gelsin bende kızımı erken doğurdum 29 haftalık çok zor oluyor 900 gramdı 🤭
Nur9286 limoncicegi evet erkek bebekler genelde hep öyleymiş benimde oğlum olucak inşallah oda öyle♥️
Nur9286 limoncicegi evet canım iyiymiş sadece çok ani hareket etme dedi dikkat etmen gerek diyor birde sezeryanım olduğum için karnım büyüdükçe olurmuş 🙄🥺
Nur9286 limoncicegi sezeryanda karın büyüdükçe eski dikişler genişliyor açılıyor oda ağrı yaparmış🙄 bünyem de hassas onunda etkisi var herhalde
limoncicegi Nur9286 çok geçmiş oldun çok sevindim iyi olduğuna rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲