Zmrtbdk Nur9286 hissetmeleri 21-22. haftayı bulanlar var yani.O haftalara sarktı deriz biz uzadı manasında ☺️
Nur9286 Zmrtbdk anladım Yok canım ben 15 inci haftadan bu yana hissediyorum son 1 aydırda sürekli günlük hareketlilerini hissederim bugünki çığır aştı o ayrı da😂
Nur9286 Ozge3747 benim 4 ncü gebelik bilmiyorum ki ilk defa burda sordum gittiğimde yarın bi sorayım doktora teşekkür ederim canım
Ozge3747 Nur9286 Rica ederim canım genelde 2.trimester kayıplarında serklaj uygun görülür bilgin olsun. İlk haftalardaki kayıplar için uygulanmıyor. Sen yine de bir sor bakalım, 4 kayıp sonrası zaten bakmış olmaları gerekiyordu. 😉
Zmrtbdk Nur9286 zaten erken de hissettirmiş kendini annesi.Anne karnında yerleştiği yer,bebeğin iriliği gibi şeyler de çok etkiliyor.Ondan can yakmaya da erken başladı herhalde 😅
limoncicegi Ozge3747 evet haklısınız bugün benim de direkt rahim ağzına bakacağız dedi önce sonra amniyon sıvısını öğrendik
Ozge3747 limoncicegi umarım sıkıntı çıkmaz canım, daha önce sorun olmuş muydu, neden rahim ağzından şüphelendi?
limoncicegi Nur9286 ya korkmayın bazen önemsemiyoruz hamileliktedir büyüyordur falan diye ertelemek daha kötü onun için dedim inşallah normaldir sizin benim öyle oldu diye sizin de öyle olacak değil yarın gittikten sonra bilgilendirin bizi de 😊
Sadiyy35 Nur9286 bende 24 haftadayım 2 hafta önce keskin bir acıyla belimden gelen ve ardından lekelenmeyle acile gittim kasılmadan dolayı iğne fitil falan kullandım eğer tarif ettiğim gibi keskin acı olursa git hemen
limoncicegi Ozge3747 ben böyle hareketlerini çok şiddetli hissedince batma falan da vardı onun için şüphelendi galiba ama bambaşka bişey çıktı
Esramese Nur9286 erken dogum riskiyle bu zamana kadr geldik benim dogurasm var artk birakmiyolr 😂 kuveze faln duser diye son haftalrda kilo alimi durdu en son 2250di 😔
limoncicegi Nur9286 mesela benim vurdukça vajinamda ince sızı gibi oluyordu ve tuvalet hissi oluyordu